Prison Architect Yeni İnşada Temel ve Duvar Koyulmama Sorunu

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Prison Architect oynarken oyunu ilk açtığımda her şey sorunsuz çalışıyor. Ama yeni bir hapishane başlattığımda duvarlar-temeller koyamıyorum. Onları seçip koymaya çalıştığımda blok çıkmıyor ve sürüklediğimde ise inşa etmeden orayı seçiyormuş gibi tarıyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor ama bunu başka şekilde çözmenin yolu var mı merak ediyorum. Bilgi sahibi olan?

Şöyle bir sıkıntınız var. Bu tür oyunlar fazla bilinmiyor. Yani çözüm bulmak çok daha zor oluyor. Belki mod yükleme yaptıysanız oyunu bozmuş olabilir. Eğer mod varsa hepsini iptal edip deneyebilirsiniz. Kayıt dosyası sıkıntı çıkartıyor olabilir. Kayıt dosyasını silebilirsiniz. Diğer ihtimal oyun bozulmuş olabilir. Dosyaları doğrulayabilirsiniz. Başka aklıma ihtimal gelmiyor. Bunları deneyebilirsiniz.

KaraKartal arkadaşın dediği gibi, Steam'den kurduysan "verify game integrity" olayını yapabilirsin, dosyalarda bir bozulma varsa onu temizliyor. Oyuna sağ tıklayıp properties'e girdiğinde yukarda local files tabına gel. Verify integrity of game files seçeneğini tıkla. Doğrulama bitince tekrar oyunu açıp sorun gitmiş mi diye kontrol et.

Ben o oyunu sorunsuz oynuyorum, böyle bir şey yok bende. Bir de tam net anlayamadım ama, bazen bir şeyi yanlış yaptığın için de inşaata izin vermeyebiliyor. O tarz bir şey yok herhalde? Bir de oyunu kapatıp açınca düzeliyor demişsin, yani oyun normal sorunsuz devam ediyorken birdenbire mi oluyor bu? Çok garipmiş.

Bu soruna rastlayan bir kişiyi daha görmüştüm yabancı bir forumda. Orada çözüm bulamamışlar. Ayrıca dosya bütünlüğünü doğruladığımda tahmin ettiğim gibi eksik dosya çıkmadı. Ayrıca çok garip, hileleri açtığımda bu sorun genellikle olmuyor. Hilesiz yeni oyun başlatınca olmaya başlıyor bu. Oyun herhalde yavaş lan, sen daha yeni indirdin bu oyunu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…