Prison Break 3.sezon izlenir mi?

Slyrox

Hectopat
Daha fazla  
2.sezonu yeni bitirdim ve buraya kadar çok iyiydi ama son bölümde tam temize çıkmışlarken Micheal'in tekrar hapse girmesi bana daha izlenmez dedirttirdi ve çok zorlama geldi tam final sahnesiydi orada tekneye atlayıp okyanusa açılmaları gerekirdi. Ve tekrar bir hapisten kaçış izleme fikri beni çok heyecanlandırmıyor sizce izlemeli miyim 3.sezon izlemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru, biraz tekrar düşer gibi oluyor ama sonradan alışıyorsun ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Aradan uzun süre geçti izleyeli ama ben de iyi bir izlenim bırakmış ki şu sezon kötüydü diyemiyorum. Hepsi ayrı ayrı güzeldi.

3. sezonun başları sıkıcı ama sonradan açılıyor, dizi bitirilmeli bence. Bu arada 3. sezonun başları harici tüm sezonlar sardı beni.

Ne bileyim tekrara düşecek gibi hissediyorum adamlar hapishaneden kaçtı üzerine tüm suçlamaları düştü ve anında tekrar hapse girdi bu da beni sinirlendirdi diziye karşı.

Ne bileyim tekrara düşecek gibi hissediyorum adamlar hapishaneden kaçtı üzerine tüm suçlamaları düştü ve anında tekrar hapse girdi bu da beni sinirlendirdi diziye karşı.

Bir şey diyemem ama şöyle söyleyeyim. İlk bölümleri atlayarak izlersin ya da X2 izlersin. Sonrasında tekrardan açılıyor ve sarıyor özellikle 4. sezon 23 bölüm ne yaptılar diyosun ama çok sarıyor izleyince, fark etmedim bile ne zaman bittiğini.

4.sezon dışında tüm sezonlar gayet güzeldi.

Evet şu an 4.sezondayım aslında 11.bölüme kadar iyiydi ama tam şirketi alt ettiler derken böyle bir şeyin olması gerçekten çok zorlama olmuş. Bak diziyi bitirselerdi demiyorum sadece başka bir konuyla devam edilseydi oradan çok güzel olurdu 3.sezon da bayağı güzeldi bu arada 4.bölüme kadar biraz sıkıldım ama sonrası aktı.

Evet şu an 4.sezondayım aslında 11.bölüme kadar iyiydi ama tam şirketi alt ettiler derken böyle bir şeyin olması gerçekten çok zorlama olmuş. Bak diziyi bitirselerdi demiyorum sadece başka bir konuyla devam edilseydi oradan çok güzel olurdu 3.sezon da bayağı güzeldi bu arada 4.bölüme kadar biraz sıkıldım ama sonrası aktı.

4.Sezon kötü bir sezon değil fakat gereksiz uzatılmış bir sezon. 5.Sezon cidden çok güzel geçecek. İzlemeye devam et.😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı