Prison Break vs. The Walking Dead

Her ikisinin de ilk iki sezonu müthiş. Sonrasında ikisinin de tadı kaçıyor.

Prison Break dizisine geçtiğimiz ay tekrar başladım ve son iki sezonunu ilk defa izlemiş oldum. Dizi bir noktadan sonra aynı şeyleri tekrar ediyor. Aptal abi yanlış karar alıp başını derde sokuyor, kardeş onun kıçını kurtarıyor. Bir de kötü karakterler iyi tarafa geçiyor. Bu olay döngüsü onlarca defa tekrar ediyor. 🤣

TWD ise bittiği için çok mutluyum. Son sezonu adeta işkence gibiydi.

Komik bir şey söyleyeyim mi? TWD zombi gibi gerçek hayatta göremeyeceğiniz mantık dışı elementler barındırmasına rağmen Prison Break’dan daha mantıklı bir dizi. O hapishaneden kaçtın mı paşam? Hadi şimdi şu Sona hapishanesinden kaç? Ondanda mı kaçmayı başardın? Hadi Suriye’de ki hapishaneden kaç, kaç da kaç. İlk sezonuna kimse laf edemez fakat sonradan suyunu çıkardı. Walking dead de aynısını yaptı gerçi ama ilk 6 sezon sarar seni. Birde fanları ayrı uyuz bunların. Breaking Bad ile Prison Break’i kıyaslama cüretinde bulunuyorlar.

İkisi de çok iyi severek izlediğim dizilerdi. walking dead 6 7. sezondan sonra izleyemedim. tekrar başlayacağım ama vakit bulamıyorum izlemek için.

Prison Break'in ilk sezonu benim için en iyi dizi sezonudur. 2.sezonu da gayet iyidir 3.sezonda izlenebilir ama 4.sezon saçma gerisini izlemedim.
TWD ise 2.sezonun sonuna doğru olan olaydan sonra dizi çöküşe girdi 5.sezonda bitti.

Her iki dizide farklı kategoride. Ama ikisi arasından seçim yapmam gerekirse sanırım the walking dead seçerdim.
Eski dizilerin yerini yenileri nedense tutmuyor. Ya ilk izlediğimiz dizilerdi ondan yada kaliteli yapımlardı ondan. Person of interest, Mentalist, presaon break, fringe,
Daha sayamayacağım eski ve kült olmuş dizi var. Bunların tadını yeni dizilerinden alamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı