Priz Çevirici Şarjı Yavaşlatır mı?

Hans Landa

Megapat
Yer
İstanbul
OnePlus 7 Pro cihazı aldım. Ve elimde fotoğrafdaki dönüştürücü vardı, onunla birlikte kullanıyorum. Üstünde Max. 15A 125V~ , altında da Max. 3680W yazıyor. Cihazin 30W sarj aleti var. Sorun şu ki, Youtube'dan batarya testleri izlediğimde cihaz 0'dan 65-70'e 40 dakikada geliyor. Benim cihaz 40 dakikada 55 oldu. Sanırım çevirici kaynaklı. Bu çeviriciler standart mı oluyor yoksa daha iyi olanları var mı?

IMG_20190826_141506.jpg IMG_20190826_151601.jpg

Bu cihazın bataryasının ömrünün kısaldığını gösterir acaba o videolarda ki cihazlar ne kadar kullanılmış ve sizinki ne kadar kullanılmış sıfır cihazla bataryası da sıfır olduğu için çabuk şarj olur.

Çeviricilerin yaptığı şey soket tipini değiştirmek, iki tane soket girişi ve bir topraklama girişini diğer standartlardan Avrupa standartlarına çeviriyor (Biz avrupa standardı kullanıyoruz.) onunla alakalı olduğuna hiç rastlamadım. Videolardaki şartlar ile sizdekiler aynı mı? Yani onlar başka bir hızlı şarj aleti falan kullanıyor olmasın?

Bende oneplus 7 Pro kullanıyorum ve şarj cihazınıda sizle aynı şekilde aparat ile kullanıyorum herhangi bir sıkıntı veya yavaş şarj ile alakalı bir durum yaşamadım. Test için Ampere uygulamasını kurup bakabilirsiniz.
OnePlus 7 Pro cihazı aldım. Ve elimde fotoğrafdaki dönüştürücü vardı, onunla birlikte kullanıyorum. Üstünde Max. 15A 125V~ , altında da Max. 3680W yazıyor. Cihazin 30W sarj aleti var. Sorun şu ki, Youtube'dan batarya testleri izlediğimde cihaz 0'dan 65-70'e 40 dakikada geliyor. Benim cihaz 40 dakikada 55 oldu. Sanırım çevirici kaynaklı. Bu çeviriciler standart mı oluyor yoksa daha iyi olanları var mı?

Eki Görüntüle 431644Eki Görüntüle 431645

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı