K kotencurlu Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 83 Çözümler 1 23 Temmuz 2020 #1 Steam üzerinden PES 2020 LITE versiyonunu yükledim ancak açılmıyor. Gri ekran gösterip masaüstüne geri atıyor. Bilgisayarı da yeni aldım. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dosya Ekleri pes20griekran.png 42,3 KB · Görüntüleme: 170 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2020
Steam üzerinden PES 2020 LITE versiyonunu yükledim ancak açılmıyor. Gri ekran gösterip masaüstüne geri atıyor. Bilgisayarı da yeni aldım. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sefa Alemdar Femtopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2 26 Temmuz 2020 #21 kotencurlu dedi: Reyiz sana buradan yardım edebilirler mi bilmiyorum. (Konu farklılığından ötürü) farklı bir konu açıp yardım edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hakkaten ya, ben neden buraya yazdım ki bunu. Artı 0 Eksi
kotencurlu dedi: Reyiz sana buradan yardım edebilirler mi bilmiyorum. (Konu farklılığından ötürü) farklı bir konu açıp yardım edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hakkaten ya, ben neden buraya yazdım ki bunu.