Pro Evolution Soccer 2020 açılmıyor

kotencurlu

Kilopat
Steam üzerinden PES 2020 LITE versiyonunu yükledim ancak açılmıyor. Gri ekran gösterip masaüstüne geri atıyor. Bilgisayarı da yeni aldım. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• pes20griekran.png
    pes20griekran.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 170
Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi misin ya? Kamera şakası falan mı? Allah rızası için şu konuları okuyup yorum yazın. Hemen 'oyon orojonol mo?' Demeyin lütfen.

Peki soruyorum; konunun çözümüyle ilgili bir bilginiz var mı yoksa laf olsun diye mi yazdınız orijinal mi diye?

Bypass yapıldığında açılmamıştı arkadaşımın oyunu o yüzden sormuştum.

Bypass yapıldığında açılmamıştı arkadaşımın oyunu o yüzden sormuştum.
Kızdığım şey çözüm üretmek yerine direk orijinal mi diye sormanız ve yazılanları okumamanız. Lite sürümü zaten ücretsiz. Büyük ihtimalle çözümü bilmiyorsunuz zaten. Adam evet korsan diyince korsana destek vermiyoruz diyip savuşturuyorsunuz.

Kızdığım şey çözüm üretmek yerine direk orijinal mi diye sormanız ve yazılanları okumamanız. Lite sürümü zaten ücretsiz. Büyük ihtimalle çözümü bilmiyorsunuz zaten. Adam evet korsan deyince korsana destek vermiyoruz deyip savuşturuyorsunuz.

Dostum bu kadar sinirlenmene gerek yok yazan arkadaş zaten yakın arkadaşım kendi aramızda şakalaşmak için yazdım. Başka bir şeye sinirlenip konuyla alakasız insanlarla uğraşma lütfen.
Orjinalmiş, çözümünü söylede faydalanalım.

Çözümü bilmediğinizi söylemeyin ama lütfen çünkü orijinal mi diye sormuşsun ve öyleymiş sorma sebebini de görelim.

Şu her şeyi korsan kullanan kitleyle uğraşmak cidden sinir bozucu. Uzatma tamam haklısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı