Gemini Pro Komutları uygulamıyor

Makaleler
21
Konuyu değiştirmeme rağmen yaklaşık 10-15 istekten sonra kendisine bir cümlenin içinde eylemi değiştir dediğimde o gidip yazdığım hikayede değişiklik yapmak yerine doğrudan onu okuyup görsele çeviriyor, büyük harflerle bunu yapma diyorum ama dinlemiyor. Buna nasıl ayar çekeriz bilen var mıdır? ChatGPT olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor gibi sanki.

Bazen yapıyor onu. Bunun sebebinin sohbetteki mesajın çoğalmasına bağlıyorum. Bir süreden sonra bağlam yapamıyor, aptallaşıyor. Mesela resim oluşturken birkaç resimden sonra hep aynısını yapmaya başlıyor veya bir kere önemli bir sohbette bana her cümlenin paragraf içinde İngilizcesini vermeye başladı. Ben ya çok sert uyararak ya da yeni sohbet kanalı açarak çözüyorum ama genelde ikinci yöntem anca çözüyor. Eski sohbeti yeniye aktarmak yoruyor tabii ama yapacak bir şey yok duruma bak sende yeni sohbet kanalına geçmek zorunda kalırsın muhtemelen.

Bazen yapıyor onu. Bunun sebebinin sohbetteki mesajın çoğalmasına bağlıyorum. Bir süreden sonra bağlam yapamıyor, aptallaşıyor. Mesela resim oluşturken birkaç resimden sonra hep aynısını yapmaya başlıyor veya bir kere önemli bir sohbette bana her cümlenin paragraf içinde İngilizcesini vermeye başladı. Ben ya çok sert uyararak ya da yeni sohbet kanalı açarak çözüyorum ama genelde ikinci yöntem anca çözüyor. Eski sohbeti yeniye aktarmak yoruyor tabii ama yapacak bir şey yok duruma bak sende yeni sohbet kanalına geçmek zorunda kalırsın muhtemelen.
Bir süre motorunun soğmasını beklemekte işe yarıyor sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı