Polemik Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Oyunu Steam'den aldım. Oyun açılmıyor ve bu hatayı veriyor. yardım edecek var mı? AMD Radeon R5 220 Intel Core i5-4590 8 GB RAM Dosya Ekleri Screenshot_9.png 5,7 KB · Görüntüleme: 383
Oyunu Steam'den aldım. Oyun açılmıyor ve bu hatayı veriyor. yardım edecek var mı? AMD Radeon R5 220 Intel Core i5-4590 8 GB RAM
MxKrav Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #2 Aga çözebildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Polemik Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #3 MxKrav dedi: Aga çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm. Directx sildim geri yükledim. Ekran kartı güncel olmasına rağmen sildim geri yükledim düzeldi. Artı 0 Eksi
MxKrav dedi: Aga çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm. Directx sildim geri yükledim. Ekran kartı güncel olmasına rağmen sildim geri yükledim düzeldi.
Efe Oruç Centipat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 Polemik dedi: Evet çözdüm. DirectX sildim geri yükledim. Ekran kartı güncel olmasına rağmen sildim geri yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yaptın? Adım adım anlatır mısın? Boş ver oyunu iade ettim. O paraya 6 adet ekmek aldım. Son düzenleme: 11 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Polemik dedi: Evet çözdüm. DirectX sildim geri yükledim. Ekran kartı güncel olmasına rağmen sildim geri yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yaptın? Adım adım anlatır mısın? Boş ver oyunu iade ettim. O paraya 6 adet ekmek aldım.