Pro Soccer Online vs Blazing Sails

Çok toksik oyuncu var. Yeni oyuncular fena zorbalanıyor acemi lobide oynamadığında. Oyunda acayip fazla ping sorunu var 3 tane mouse kırdım. Oyun belli bir yerden sonra acayip bağımlılık yapıyor (200-300 saat arası dribling yapmayı tamamen öğrendiğinde) bırakamıyorsun son 2 haftada 91 saat oynadım. Discord'da oyun için ligler var oralar dahada sıkıntı şu takım şu kadar para verdi şöyle şike yaptı v8 mix, v6 mix maçtan çekilmeler bir maç için 12 kişinin Discord'dan kavga etmesi falan filan derken içinden çıkamıyorsun oyunun. 3 gündür oynamıyordum bugün tekrar başladım. Uzak durulması gerekilen bir oyun.

Çok toksik oyuncu var. Yeni oyuncular fena zorbalanıyor acemi lobide oynamadığında. Oyunda acayip fazla ping sorunu var 3 tane mouse kırdım. Oyun belli bir yerden sonra acayip bağımlılık yapıyor (200-300 saat arası dribling yapmayı tamamen öğrendiğinde) bırakamıyorsun son 2 haftada 91 saat oynadım. Discord'da oyun için ligler var oralar daha da sıkıntı şu takım şu kadar para verdi şöyle şike yaptı V8 mix, V6 mix maçtan çekilmeler bir maç için 12 kişinin Discord'dan kavga etmesi falan filan derken içinden çıkamıyorsun oyunun. 3 gündür oynamıyordum bugün tekrar başladım. Uzak durulması gerekilen bir oyun.

270 saat olarak katılıyorum.

Çok toksik oyuncu var. Yeni oyuncular fena zorbalanıyor acemi lobide oynamadığında. Oyunda acayip fazla ping sorunu var 3 tane mouse kırdım. Oyun belli bir yerden sonra acayip bağımlılık yapıyor (200-300 saat arası dribling yapmayı tamamen öğrendiğinde) bırakamıyorsun son 2 haftada 91 saat oynadım. Discord'da oyun için ligler var oralar dahada sıkıntı şu takım şu kadar para verdi şöyle şike yaptı v8 mix, v6 mix maçtan çekilmeler bir maç için 12 kişinin Discord'dan kavga etmesi falan filan derken içinden çıkamıyorsun oyunun. 3 gündür oynamıyordum bugün tekrar başladım. Uzak durulması gerekilen bir oyun.
Eğer publicte 2-3 maç atar çıkarım, arkadaşlarla 3v3'de oynarım diyorsan al. (RRaenee gibi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı