Pro X mikrofonu gözükmüyor

Erdem176

Hectopat
Daha fazla  
1 yıl önce aldığım kulaklığımın mikrofonunun denemek istedim ve taktım fakat mikrofonu bir türlü sınayamıyorum. Resmen görünmez oldu mikrofon bir türlü sesimi karşı tarafa duyuramıyorum. Nedir bu sorun? Yardımcı olabilecek var mıdır?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    161,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
başka bilgisayarda denemiş miydiniz siz sorun donanımsal mı değil mi diyerek, bir yıldır bakmıyordum mikrofonuna baktım ki bir türlü sistemde çalıştıramıyorum geri vermeli miyim sizce
baska bilgisayar, baska isletim sistemi, hepsini denedim. yanında mobil icin gelen kablo üzerindeki mikrofon calısıyordu ama oburu calısmıyordu. tak cıkarda tepkilerini goruyordum ama sesi almıyordu. o hafta degisime gonderdim yenisini verdiler.

benede göndereceğim o zaman en yakın zamanda teknosadan almıştım fatura ve garanti belgesinin yanında arızayı kutunun içine yazıp göndersem olur herhalde

direk teknosaya gidip versem daha kesin çözüm olamz mı fatura ve garanti belgesi ile :D onlar ilgilensin gerisiyle
soyle dusun, teknosa bir satıcı, sen ona goturuceksin o isleme alıcak, sonra gunu gelince sevise gondericek, sonra servis bakıcak sonuc vericek. 2 hafta.
pazartesi yurtici kargo ile pentaya gondersen, ertesi gun ulassa, cıksa, sanslıysan cuma-cumartesi kulaklık sende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı