Proace City alınır mı?

Fiorino ve courier sürdüm. Fiorino o arabaya yaklaşamaz bile ikisini de boş bir alanda sürdüm. Courier çok daha atik ama fiorino multijet olduğundan bir zıplama hissettiriyor sadece hız anlamında. Komfor olarak kesinlikle courier.

Kesinlikle hocam Fiat zaten çok kaliteli araç üretmiyor. Ticaret politikaları bu yönde. Boşuna dememişler:
"Alırsın Ford Olursun Lord!"

Caddy özellikle 95HP'likleri bile 145HP'ye kadar artırılıyor. Caddy yazılım kaldıran bir araç keza konforuda gayet makul. Ford'da aynı şekilde. Toyota ticari piyasasına yeni girdi bildiğim kadarıyla, o yüzden bir yorumum yok. Ama Toyota'da kolay kolay üzmez.

Eğer Full güvenlik donanımlı bir ticari istiyorsan combo al o da psa grubunda ama çok iyi.

Yok be eski 2012 model combo alınmaz ama yenisi alınır. Çünkü yeni halinden önce tıpatıp Fiat doblo aynı kasasını kullanıyordu.
Eğer full güvenlik donanımlı bir ticari istiyorsan combo al o da PSA grubunda ama çok iyi.
PSA şu Citroen , Peugeot'un olduğu grup mu ?
Zaten o gruptaki markalar iyi değil ama FCA grubu iyidir .

Kesinlikle hocam Fiat zaten çok kaliteli araç üretmiyor. Ticaret politikaları bu yönde. Boşuna dememişler:
"alırsın Ford olursun lord!"

Caddy özellikle 95HP'likleri bile 145HP'ye kadar artırılıyor. Caddy yazılım kaldıran bir araç keza konforuda gayet makul. Ford'da aynı şekilde. Toyota ticari piyasasına yeni girdi bildiğim kadarıyla, o yüzden bir yorumum yok. Ama Toyota da kolay kolay üzmez.

Ama Fiat'ın alınma sebebi şunlar:
1-ucuz ve koaly parça temin edilmesi.
2- Edirne'den kars'ına kadar çok geniş yetkili servis ağı.
3-ucuz olması ( Migros gibi marketlerin araçlarının çoğu doblo'dur )
4-bazı modellerin Türkiye'de üretilmesi(egea, doblo, fiorino)
5-çoğu kişiye hitap eden cinsen ( genişliği vs. ) aile aracı olması.

Ama Fiat'ın alınma sebebi şunlar:
1-ucuz ve koaly parça temin edilmesi.
2- Edirne'den kars'ına kadar çok geniş yetkili servis ağı.
3-ucuz olması ( Migros gibi marketlerin araçlarının çoğu doblo'dur )
4-bazı modellerin Türkiye'de üretilmesi(egea, doblo, fiorino)
5-çoğu kişiye hitap eden cinsen ( genişliği vs. ) aile aracı olması.

Katılıyorum Fiat'ın politikası bu. Kötü yanları konfor yok, teneke, 1.6'lar yürüyor ama 1.3 multijet tırt. Mesela 2018-19-20 model Ford ya da VW alsan arıza kolay kolay çıkarmaz düzgün kullanırsan. Parçaya üç beş kuruş fazla veririm Forda VW'ye binerim. 8 yıl Hyundai İ20 kullandık hiçbir şey çıkarmadı mesela. Şu anki aracımız Skoda 1 yıldır bir sıkıntı yok. Yani düzgün kullanırsak eğer pahalı parçalar bence dert değil.

arkadaşlar siz konuyu çok yanış anlamışsınız 3 4 saatliğine ban yediğim için mesaj atamadım siz bana 200000 tl bütçe ile binek ve suv da önerebilirsiniz sadece ticari atmayın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı