Problem kitabı önerisi

hako5004

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba! Direkt konuya gireyim. Ben TYT ve AYT için kolay-orta dereceli bir problem kitabı/soru bankası arıyorum. Problemlerde pek iyi değilim hatta bilmediğim için hiç iyi değilim. Bana problemleri kolay sorularla pekiştirip öğretecek ve gelişmeme katkı sağlayacak bir kitap arıyorum. Kitap önerisinin yanında problem çözme ve matematik çözme ile ilgili güzel tüyolar verirseniz güzel olur :) şimdiden teşekkürler!

Eğer o kitap zor geldiyse bıyıklı matematik 10 günde problemler temel atma kampını izleyebilirsin en temelden anlatıyor adım adım ilerle bol soru çöz.

Ben aslında o kitaba bakmadım öyle bir üstten baktım zor değil de gözüme biraz sıkıntılı geldi ama bildiğim kadarıyla iyi bir kitap önerilerin için teşekkür ederim.

Ben aslında o kitaba bakmadım öyle bir üstten baktım zor değil de gözüme biraz sıkıntılı geldi ama bildiğim kadarıyla iyi bir kitap önerilerin için teşekkür ederim.
Bende hız ve renk problemler kitabı var onu öneririm soruları güzel basit mantık ile çözülüyor bir bakabilirsin.

Öneri için teşekkürler. Zorluk derecesi nedir acaba biliyor musunuz?

Zorluk derecesi orta Bilgi Sarmal'ın bir tık üstü ama örnek sorular ile soru mantığını az çok nasıl sorular çözebileceğinizi görebiliyorsunuz soruları kaliteli eğer ki alacaksanız işlerden alın derim ben çoğu kitabımı işlerden alıyorum hem ucuz oluyor hem okulunu söyleyince indirim alıyorsun eğer okulun o ilçede ise oturduğunuz yerde şubesi varsa bakabilirsin.

Zorluk derecesi orta Bilgi Sarmal'ın bir tık üstü ama örnek sorular ile soru mantığını az çok nasıl sorular çözebileceğinizi görebiliyorsunuz soruları kaliteli eğer ki alacaksanız işlerden alın derim ben çoğu kitabımı işlerden alıyorum hem ucuz oluyor hem okulunu söyleyince indirim alıyorsun eğer okulun o ilçede ise oturduğunuz yerde şubesi varsa bakabilirsin.
Bizim kimya hocası tyt-ayt orbitali bize ucuza getirtiyor o konuda çok iyi tanıdık hoca var ise ;)

Bizim kimya hocası TYT-AYT orbitali bize ucuza getirtiyor o konuda çok iyi tanıdık hoca var ise ;)

Öneriler için teşekkürler fakat bildiğim kadarıyla Bilgi Sarmal biraz zor bir yayın ben kolay ve orta bir arada olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı