Problemler için 0'dan kitap önerisi

Ester Hirsch

Kilopat
Yer
İsrail
Arkadaşlar en temel matematikteyim problemlerde mantık kurmakta anlamakta zorluk çekiyorum. TYT seviyesinde değilim, buraya dikkat. Temel konuların problem sorularında sorun yaşıyorum. Şu ana kadar ebob-ekok, oran orantı, basit eşitsizlikler problemlerinde çok zorluk çektim çekmeye devam ediyorum şu an basit eşitsizlikler konusundayım tabii daha üslü köklü sayıların problemleri de var büyük ihtimal onlarda da zorluk çekeceğim. Matematiğe hiç bilmeden 0'dan başladığım için normal olduğunu düşünüyorum ama yapabilmek istiyorum şu an bana zor gelen soruları bile. Evet çözüm videoları var soruların ama mantığını anlamadıktan sonra fayda etmiyor ezbere çözmek istemiyorum. Anlayacağınız mantık kuramıyorum ve soruyu anlayamıyorum umarım anladınız beni. Problemlere gerçekten önem vermem gerektiğini biliyorum. Bana problemleri çok güzel bir şekilde anlayabileceğim kaynak önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ant mat kullanacak bir durum yok problem kitabı gerekli.
@Yszuf @Camila @Park Müdürü Benson @264523
Çok fazla kolay (temel) düzeyde kitap bilmiyorum ama bu kitabı tavsiye edebilirim. https://ty.gl/xj2927x41l sorun olduğu zaman bana WhatsApp'tan atabilirsin.
Özdebir ve toprak çöz sonra aydın bilgi sarmalı çöz sen diyorsun üslü köklü her şeyim zayıf ondan dedim antrenmanlarla matematik o eksiklerini biraz kapatırsın.
Bilgi Sarmal çözülmez bir kitap. Kimseye tavsiye etmem.

Özdebir ve toprak çöz sonra aydın bilgi sarmalı çöz sen diyorsun üslü köklü her şeyim zayıf ondan dedim antrenmanlarla matematik o eksiklerini biraz kapatırsın.

Hocam elimdeki temel kitapta o konular var zaten daha gelmedim demek istedim.
Çok fazla kolay (temel) düzeyde kitap bilmiyorum ama bu kitabı tavsiye edebilirim. https://ty.gl/xj2927x41l sorun olduğu zaman bana WhatsApp'tan atabilirsin.

Bilgi sarmal çözülmez bir kitap. Kimseye tavsiye etmem.

Hocam rehber matematiğin 321 soruda bitir işi isimli kitabı nasıl? Rehber matematik daha iyi anlatıyor bana göre o yüzden ona biraz daha sıcak bakıyorum.

O kitabı çok detaylı incelemedim ama baktığım zaman kolay, çıtır çerezlik bir kitaptı. Çözülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…