Merhaba. Mezun senem ve geçen seneden temelim var. Temmuz 1'de Eyüp B. Matematik kampına başladım. Şu an Köklü Sayılara kadar geldim. Bundan sonra Çarpanlara Ayırma var sonra Problemlere geçiyor. Biri diyor ki direkt AYT'ye geç, Problemleri paralel olarak götür. Biri de diyor ki öyle hiç yürümez, 1-1.5 ay daha ver, problemler komple bitsin sonra AYT'ye geç. Benim aklımdaki plan şu:
Problemlere geldiğimde 3D VDD + 3D Soru Bankasından götüreceğim. Problemlerin İlacından da her gün 10-15 soru da olsa rutine bağlayacağım. Problemler fasikülüje böyle başlayacağım. Yani günde yarım saat bile olsa paragrafta nasıl o ritimi oturttuysam Problemlerde de oturtturacağım.
Sonra TYT'de Fonksiyonları bitirdikten sonra Apotemi Fonksiyonlardan (başka fasikülde olabilir) bunu bitireceğim sonra AYT'ye başlayacağım. Zaten geçen seneden AYT konularını bitirmiştim ama bu sene daha detaylı sağlam çalışacağım.
Planım programım nasıl sizce? Acaba Problemlerle zaman kaybetmeli miyim?
Problemlere geldiğimde 3D VDD + 3D Soru Bankasından götüreceğim. Problemlerin İlacından da her gün 10-15 soru da olsa rutine bağlayacağım. Problemler fasikülüje böyle başlayacağım. Yani günde yarım saat bile olsa paragrafta nasıl o ritimi oturttuysam Problemlerde de oturtturacağım.
Sonra TYT'de Fonksiyonları bitirdikten sonra Apotemi Fonksiyonlardan (başka fasikülde olabilir) bunu bitireceğim sonra AYT'ye başlayacağım. Zaten geçen seneden AYT konularını bitirmiştim ama bu sene daha detaylı sağlam çalışacağım.
Planım programım nasıl sizce? Acaba Problemlerle zaman kaybetmeli miyim?
Son düzenleyen: Moderatör: