Problemler soruları nasıl halledilir?

Darkcloud 007

Decapat
Daha fazla  
TYT netim 0-7 arası. İlk 12 konuda eksikliklerimi hızla bitiriyorum ve rehberlik de şimdiden problemlere başlamamı önerdi. Şimdi denklem kurma işini çözüp problemlere başlasam mı, yoksa ilk 12 konuyu bitirdikten sonra mı başlasam? Ayrıca Bıyıklı Matematik'in 10 günde problemler kampına katılmayı düşünüyorum. Bu kampa ne zaman başlasam geç kalır mıyım? Kampı bitirdikten sonra Apotemi Problemler kitabını çözmek istiyorum, zorlanacağımı biliyorum ama sizce başka hangi kaynakları tercih edebilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT netim 0-7 arası. İlk 12 konuda eksikliklerimi hızla bitiriyorum ve rehberlik de şimdiden problemlere başlamamı önerdi. Şimdi denklem kurma işini çözüp problemlere başlasam mı, yoksa ilk 12 konuyu bitirdikten sonra mı başlasam? Ayrıca bıyıklı Matematik'in 10 günde problemler kampına katılmayı düşünüyorum. Bu kampa ne zaman başlasam geç kalır mıyım? Kampı bitirdikten sonra apotemi problemler kitabını çözmek istiyorum, zorlanacağımı biliyorum ama sizce başka hangi kaynakları tercih edebilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

10 günde problemlere temel atma kampı güzel. İlk 12 konuyu hallet ardından problemlere başla ama tavsiyem ilk 12 konu bittikten sonra bıyıklı matematiğin 55 günlük kampına da başlaman.

10 günde problemlere temel atma kampı güzel. İlk 12 konuyu hallet ardından problemlere başla ama tavsiyem ilk 12 konu bittikten sonra bıyıklı matematiğin 55 günlük kampına da başlaman.
Zaten 55 günlük kampta ilk 12 konuyu işliyor. Bıyıklı Matematik tarafında sıfır birisi için liste;
10 Günde Temel Atma
55 Günde TYT Matematik problemlere kadar
10 Günde Problemler Temel Atma
55 Günde TYT Matematik kalan konular
En verimli liste bu şu anda.
Bu arada rehberlik öğretmeniniz yanlış konuşmuş. 7 neti olan birisi problemlerde sorun yaşar. Problemlere başlayacak seviyedeki birisi zaten minimum 13 - 14 net civarı yapıyor olması lazım.

Zaten 55 günlük kampta ilk 12 konuyu işliyor. Bıyıklı matematik tarafında sıfır birisi için liste;
10 günde temel atma.
55 günde TYT matematik problemlere kadar.
10 günde problemler temel atma.
55 günde TYT matematik kalan konular.
En verimli liste bu şu anda.
Bu arada rehberlik öğretmeniniz yanlış konuşmuş. 7 neti olan birisi problemlerde sorun yaşar. Problemlere başlayacak seviyedeki birisi zaten minimum 13 - 14 net civarı yapıyor olması lazım.

Yani bende aynı şeyi yapacağım günlük problem çöz diyor ben denklem kuramıyorum.

Klasik herkese söyledikleri boş şeyler. 7 neti olan birisi problemlere bulaşmamalı.

İlk 12 konu gittiği an problemlere başlayacağım matematik kısmı bitti ama geometri kısmında ne yapacağım bilmiyorum hepimize 345 allstar verdiler oradan mı yoksa Eyüp bnin kendi kampından mı devam etsem bilmiyorum.

İlk 12 konu gittiği an problemlere başlayacağım matematik kısmı bitti ama geometri kısmında ne yapacağım bilmiyorum hepimize 345 allstar verdiler oradan mı yoksa Eyüp bnin kendi kampından mı devam etsem bilmiyorum.
Geometriyle problemlerin çok alakası yok. Problemlere başla, geometriye de başlarsın. Eyüp B. geometri kampı güzeldi. Eyüp B.'nin anlatımı sana da uyuyorsa onunla devam edebilirsin.

Geometriyle problemlerin çok alakası yok. Problemlere başla, geometriye de başlarsın. Eyüp b. Geometri kampı güzeldi. Eyüp b.'nin anlatımı sana da uyuyorsa onunla devam edebilirsin.

Yok zaten alakası yok fakat bize dershane 345 allstar dayattı oradan mı yoksa normal Eyüp bden mi devam etsem bilmiyorum unutuyorum gibi o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı