Problemler ve geometri için kitap tavsiyesi

TheCrayz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncellikle merhaba, kendime problemler ve geometri kitabı almak istiyorum problemler için 2 kaynak arasında kaldım. Bilgi Sarmal mı yoksa çıtır çerez mi? Geometri için 345'i düşündüm video konu anlatımı nasıl zorluk seviyesi nasıl bunu öğrenmek istiyorum, temelim geometride başlangıcın 1 tık üstü, ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Eğer çok temelseniz Matematiğin İlacı ya da Geometrinin İlacını da düşünebilirsiniz. Yeni nesil soruları temelden alıp zora doğru gidiyor.

Arkadaşlar öncellikle merhaba, kendime problemler ve geometri kitabı almak istiyorum problemler için 2 kaynak arasında kaldım. Bilgi Sarmal mı yoksa çıtır çerez mi? Geometri için 345'i düşündüm video konu anlatımı nasıl zorluk seviyesi nasıl bunu öğrenmek istiyorum, temelim geometride başlangıcın 1 tık üstü, ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Problemlerde bahsettiğin 2 kitapta farklı birisi başlangıç için diğeri orta seviye için başlangıç seviyesi isen çıtır çerez al eğer problemlerde birşeyler yapabiliyorsan bilgi sarmal al kesinlikle geometri için üçgenler hem tyt hem de ayt için bilinmesi gereken bir konudur bunun için fasikül çözebilirsin test kitabı olarak temel bilgin varsa ve denemelerde geometriden yapabiliyorsan bilgi sarmal almanı öneririm 345 hakkında çok bilgim yok maalesef ancak bilgi sarmaldan bir üst seviyede bir kaynak olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı