Process Monitor, Space Engine .dll hatası

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhaba, Space Engine isimli oyunda önceden .dll hatası alıyordum ve oyunu silmiştim. Oyunu tekrar indiriyorum, kurduğumda Process Monitor ile hata raporu oluşturup buraya göndereceğim. Önceden bir DLL dosyası eksik hatası veriyordu ama bu sefer raporu direkt olarak hiçbir DLL dosyası indirmeden atacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gerekli olursa sistem bilgileri: Pentium(R) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 Series Ekran Kartı, 4 GB RAM, DirectX 11, Windows 7.
Merhaba, Space Engine isimli oyunda önceden .dll hatası alıyordum ve oyunu silmiştim. Oyunu tekrar indiriyorum, kurduğumda Process Monitor ile hata raporu oluşturup buraya göndereceğim. Önceden bir DLL dosyası eksik hatası veriyordu ama bu sefer raporu direkt olarak hiçbir DLL dosyası indirmeden atacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gerekli olursa sistem bilgileri: Pentium(R) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 Series Ekran Kartı, 4 GB RAM, DirectX 11, Windows 7.
Merhaba, Procces Monitor kaydını atıyorum, eğer bakabilirseniz siz de bakabilirsiniz Recep Bey @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı