PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED Mavi Ekran Hatası

asozturk98

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Okulumuzun ASUS marka bir Notebook'u var. Çok yavaşladığı için Gigabyte SSD alıp taktım. 32 Bit Windows 7 kurdum. Programları kurduktan sonra birkaç defa açıp kapatınca bu ekranla karşılaşıyorum. Okulun işleri aksıyor. 2 gündür çözemedim. RAM ya da SSD kaynaklı olduğunu söyleyenler var ama ne yapabilirim? Format atmadan önce üzerinde Windows 10 vardı. hiçbir zaman böyle hata ile karşılaşmamıştık. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. Teşekkürler.

IMG_20210423_161408.jpg

Her insan Windows 10 kuracak diye bir kural mı var?
Dump dosyanı paylaş.
Muhtemelen SSD takınca değişikliği oturtamadı hata verdi.
Dosyaları paylaşınca belli olur.
Bunu dememin sebebi "Check to make sure any new hardware or software is properly installed." ifadesinin geçmesi.

Son düzenleme:
Dump dosyanı paylaş.
Bunu dememin sebebi "Check to make sure any new hardware or software is properly installed." ifadesinin geçmesi.
Bilgisayar hiç açılmıyor sadece mavi ekrana geliyor ve tekrar başlıyor. Bu şekilde dump dosyasını alabilir miyim?

Güvenli Moda girip atmayı deneyin.
SSD çıkarın HDD varsa geri takın SSD kaynaklı mı onu anlayalım.
Ben yatacağım. @The G.O.A.T ilgileneceksen ilgilen.

@asozturk98 dediğim gibi tahminim SSD yönünde, donanım değişikliği tanınmadı muhtemelen.

Güvenli Moda girip atmayı deneyin.
SSD çıkarın HDD varsa geri takın SSD kaynaklı mı onu anlayalım.
Ben yatacağım. @The G.O.A.T ilgileneceksen ilgilen.

@asozturk98 dediğim gibi tahminim SSD yönünde, donanım değişikliği tanınmadı muhtemelen.
Teşekkür ederim makine okulda yarın dump dosyasını eklerim. İyi akşamlar

Dump dosyanı paylaş.
Öneririm yazdım zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı