Kendin kurup kendin yapman lazım. Ama uğraşmak istemiyorum diyorsan bazı botlar ekleyerek komutlarla beraber otomatik olarak eklenir.Bir public Discord sunucusu kurmak istiyorum ve bunu da üst düzey bir biçimde yapmak istiyorum. Bu işlerden pek anlamam nasıl yapabilirim?
Bir public Discord sunucusu kurmak istiyorum ve bunu da üst düzey bir biçimde yapmak istiyorum. Bu işlerden pek anlamam nasıl yapabilirim?
Kendin kurup kendin yapman lazım. Ama uğraşmak istemiyorum diyorsan bazı botlar ekleyerek komutlarla beraber otomatik olarak eklenir.
Hocam çok basit kategori oluşturuyorsun kategorinin içine örnek olarak: Kurallar, duyuru, sohbet, falan rollerde eklenmesi kolay.Amacım kayıt sistemli bir sunucu yapmak uğraşssam bile batırırım birkaç konudan anlasam da Discord kısmında profesyonel olduğum söylenemez.
Sunucuya hiçbir bot eklemeyeceksiniz kendi botunuzu oluşturacaksanız eğer üst düzeydeyse kendinize moderatörler seçip bunların düzenli kontrolünü sağlayacaksın reklam için 100 150klık Türkiye sunucuları var oraya reklam verebilirsin +18 sunucum vardı 1günde 1-2K arası üye gelmişti.
Satın alabilirsin diye düşünüyorum, bol üyesi olan botları kurulu aktif sunuculardan birini.
Satın almanız saçma. Kendin uğraşıp çabalamak varken bir de bir sunucu için para vermek.Bot eklemeyecek kadar profesyonel değil günümüz publicleri gibi kayıt sistemli mute, jail bu tarz sistemlerin olduğu bir yer. Sadece yetkili kadrosunu ben özel olarak ayarlayacağım.
Bakmak lazım ama kendi bünyemde yapmam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Satın almanız saçma. Kendin uğraşıp çabalamak varken bir de bir sunucu için para vermek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.