Profesyonel Ekran Kartı Seçimi

• Konuyu başlatan Mert Özdemir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 5.086
Maksimum 1 ay bekleyebiliriz tabii nvidia gtx790 çıkartmaz ise amd 7990 alsak olur mu ? Birde bu asus gtx titan iyi ise alacağız benim sıralamam şöyle alacak listesinde
1-7990 Olursa bu işler için
2-Nvidia gtx690
3-K4000
Bu 3'ü listemin göz bebekleri diğer kartlarda gayet güçlüdür ama zaten pc 24 saatin 15 saatini falan açık geçirecek ve yükte olacak o yüzden Direct cu II veya Twinfrozer(yanlış olduysa özür dilerim.) Soğutması güçlüde olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 1 ay bekleyebiliriz tabii nvidia gtx790 çıkartmaz ise amd 7990 alsak olur mu ? Birde bu asus gtx titan iyi ise alacağız benim sıralamam şöyle alacak listesinde
1-7990 Olursa bu işler için
2-Nvidia gtx690
3-K4000
Bu 3'ü listemin göz bebekleri diğer kartlarda gayet güçlüdür ama zaten pc 24 saatin 15 saatini falan açık geçirecek ve yükte olacak o yüzden Direct cu II veya Twinfrozer(yanlış olduysa özür dilerim.) Soğutması güçlüde olsun istiyorum.
GTX Titan da alabilirsin. GTX 690'dan daha güçlüdür. Tek çekirdekli en hızlı ekran kartıdır. HD 7990 muhteşem bir kart en iyi ekran kartıdır.

HD 7990

VATAN COMPUTER - ASUS - HD7990 GDDR5 6GB 768Bit(384x2) AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

GTX Titan

VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX Titan AMP! GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

(Bu arada Titan'ı unutmuşum GTX 690 4. en iyi kart oluyor. Özür dilerim.)

GTX Titan GTX 690'dan daha güçlü değildir, gerisinde yer alıyor. Pahalı olmasının nedeni tek GPU'lu olması.

Yani şimdi bu kartlar tabii ki hepsi güçlü kartlar, ama neden yeni bir kart beklemesin ki? GTX 670 alan birisine bile GTX 760 Ti'ı beklemesini öneriyoruz, böyle pahalı kart alacak birisi bence kesinlikle yenisini beklemeli.

1 Ay zamanımız var çıkmassa kesin olarak fikrimiz gtx690. Çıktığı gün alacağız sizin bir bilginiz var mı ne zaman çıkacağı konusunda ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00