Profesyonel headset önerisi

• Konuyu başlatan MAHOA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 915
Bütçe
2500
ASUS ROG Delta'ya da yeni çıkan Delta s modeli.
İncelemeye ekledim.

Yaptığım araştırmalar sonucunda Logitech G Pro X ile HyperX Cloud II arasında kaldım. Fiyat farkını görmezden gelerek yorum yapabilir misiniz?

NOT: Cloud II önermeyin demiştim. Ama nereye gidersem karşıma çıkıyor ve gerçekten f/p oranı çok yüksek olduğunu kanıtlıyor diye düşünüyorum.

Gönlüm Logitech G Pro X den yana. Sizlerin yorumlarını da merak ediyorum.

Son düzenleme:
İncelemeye ekledim.

Yaptığım araştırmalar sonucunda Logitech G Pro X ile HyperX Cloud II arasında kaldım. Fiyat farkını görmezden gelerek yorum yapabilir misiniz?

NOT: Cloud II önermeyin demiştim. Ama nereye gidersem karşıma çıkıyor ve gerçekten f/p oranı çok yüksek olduğunu kanıtlıyor diye düşünüyorum.

Gönlüm Logitech G Pro X den yana. Sizlerin yorumlarını da merak ediyorum.
Valla hocam G Pro X Cloud 2 den daha iyi bir kulaklık olduğunu bilmek lazım. Ayrıca son üretim Cloud 2 lerde ciddi bir kalite düşüşü var. Bunu şahsen deneyimledim.
1666205417498.png

Kanka 2015 yapım mikrofonu berbat olan, yapısı gereği boyunda rahatsız eden konforsuz ve ayrıca yüksek seste ses kartında dip ses gibi kronik sorunlarla uğraşmak istiyorsan Cloud 2 alabilirsin. Ama naçizane tavsiyem G PRO X'tir çünkü bu kulaklıktaki mikrofonunu işi mikrofon üretmek olan Blue markası üretiyor ses teknoloji farkını bahsetmiyorum bile şu anda 1700 TL sanırım Amazon'da G PRO X kesinlikle 1200e Cloud 2 alacağına G PRO X almanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla hocam G Pro X Cloud 2 den daha iyi bir kulaklık olduğunu bilmek lazım. Ayrıca son üretim Cloud 2 lerde ciddi bir kalite düşüşü var. Bunu şahsen deneyimledim. Eki Görüntüle 1548446
Kanka 2015 yapım mikrofonu berbat olan, yapısı gereği boyunda rahatsız eden konforsuz ve ayrıca yüksek seste ses kartında dip ses gibi kronik sorunlarla uğraşmak istiyorsan Cloud 2 alabilirsin. Ama naçizane tavsiyem G PRO X'tir çünkü bu kulaklıktaki mikrofonunu işi mikrofon üretmek olan Blue markası üretiyor ses teknoloji farkını bahsetmiyorum bile şu anda 1700 TL sanırım Amazon'da G PRO X kesinlikle 1200e Cloud 2 alacağına G PRO X almanı tavsiye ederim.
Kararımı netleştirdiğiniz için teşekkürler. G733 öneren biri oldu diğer forumların birinde. Ona bir göz atacağım. G Pro X alacağım büyük olasılıkla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı