Profesyonel Olmayanlar İçin Video Düzenleme Programı Tavsiyesi

ekarego

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben çok profesyonel olmayan çeşitli animasyonlar yavaşlatmalar hızlandırmalar ekleyebileceğim program önerisi bekliyorum. Ve render işleminden sonra görüntü ayarı aşırı düşmeyecek. Adobe Premiere Pro ve Sony Vegas Pro ne yalan söyliyim hiç bir şey anlamadım. Daha sadece program varmı? Yoksa bu programları nasıl kullanabilirim.

Bende Camtasia'yı öneririm lakin yavaşlatma, müzik montajlama gibi işler için biraz vakit ayırıp bilgi edinmelisin. Bu arada azıcıkta katmanlara dair bilgin olsa iyi olur bunları internetten öğrenmen 1 saatini almaz... Son olarak Camtasia kendi bünyesinde birçok efekt, background ve ses dosyası bulundurur çok işine yarayacaktır...:like:

Bende Camtasia'yı öneririm lakin yavaşlatma, müzik montajlama gibi işler için biraz vakit ayırıp bilgi edinmelisin. Bu arada azıcıkta katmanlara dair bilgin olsa iyi olur bunları internetten öğrenmen 1 saatini almaz... Son olarak Camtasia kendi bünyesinde birçok efekt, background ve ses dosyası bulundurur çok işine yarayacaktır...:like:
Çok bir şey için değil logo ekleme birde önemli yerlerde yakınlaştırma gibi şeyler için kullanıcam ama tavsiyenizi dinleyeceğim teşekkürler. Bir de render ayarlarını ne yaparsam youtube 1080 p olarak algılar.

Çok bir şey için değil logo ekleme birde önemli yerlerde yakınlaştırma gibi şeyler için kullanıcam ama tavsiyenizi dinleyeceğim teşekkürler. Bir de render ayarlarını ne yaparsam youtube 1080 p olarak algılar.
Dediğim gibi youtube üzerinde programa dair çok fazla eğitim videosu var biraz araştırmayla iyi bir camtasia kullanıcısı olabilirsin zaten basit bir arayüzü var programın...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cyberlink PowerDirector 16 yazılımına bakabilirsin Premiere Pro CC veya Sony Vegas Pro 13 kadar profesyonel değil ama çok güçlü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı