Profesyonel overclock rehberi

Merak etmeyin hocam işlemci bilgisayarda en zor yanan parçadır net rehberdede dediğim gibi ateş çıkmadan yanmaz soğutmanız iyi 1.5'lere kadar koşarsınız BIOS'tan fanı 70 derecede %100 çalışacak ayara getirin zaten Gold sample şanslısınız 4.8GHz'lere kadar rahat rahat koşarsınız.

Hocam bende 2 tane R5 3600 var zaten 20 30 tanede ekran kartı var ben toptancıyım Konya'da.
R5 3600'lerin 2 side Gold sample şimdi sanırım biri plattı ben bunlardan biriyle 5.2'ye kadar çıktım Xigmatek Scylla 240 ile sıvı soğutma olduğu için rahattı X370 kullandım ama sizin anakartta boru değil Gold sample ise 4.825'lere kadar çıkın derin e tabii sıcaklıklara bakın elinize almazsınız en fazla BIOS safe moda geçer pili çıkarır takarsınız safe modda arızaymış gibi olur yani aslında yok merak etmeyin bir sıkıntı olmaz 1.5'lerde falan o safemod olayı olur siz 4.825'e vurun kapanma sıkıntısı geçene kadar voltaj verin internet gitmesi falan olursa northbridgeyede 0.125 verirsiniz ama vermeseniz daha iyi bu çok ilkel ama parçalarınız bunu yapmak için yeterli tahminim CPU Z de Single da 500 çoklu çekirdekte ise 4950 puan falan ocsiz 3750 puan veren işlemciyi 5000'e çıkartın yeter günlük kullanım için ideal soğutmanız iyi ama her şeyin bir şeyi var.(oluru)

Hocam siz ctr verilerini bana gönderin bir bakayım.

Son düzenleme:
BIOS'ta 4.26 GHz'a kadar çıkartabiliyorum ancak Windows açılışta mavi ekran hatası alıyorum. Ntfs.sys diye.

Hocam yarım saat ctr testi yapmak için üşeniyorum ama şu anda 4.4 ile 1.25v ile rahat çalışıyor.

BIOS'ta 4.26 GHz'a kadar çıkartabiliyorum ancak Windows açılışta mavi ekran hatası alıyorum. Ntfs.sys diye.

Voltajı ne kadar verdiniz?

Çok vermişsiniz, bu halde bile çalışmıyorsa siz hiç uğraşmayın safe takılsın işlemci.

Anakarttan çok işlemci yanacak.
İşlemciyi zoraki kendi voltajında çalıştırmam neden "Safe" değil ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…