Profesyonel oynamak için 120 Hz yeterli mi?

İmorr laptop ile bu işe başladı yanılmıyorsam, 60Hz monitör ile oynayıp yüksek ranklara çıkanlar da var benim gibi 60Hz'den 165Hz'e geçip hala yerinde sayanlar da var. Burada senin yeteneğin en önemlisi, 120 Hz'de lig seviyesinde olmasa da kendi çapında oynayan birisi için fazlası ile yeter. Ek olarak Rank'a çok takılma hocam, emin ol immo ya da plat maçları çoğu Gold maçından daha kolay geçiyor.

İmorr bu işe 60Hz ile başladı ne demek? CS 1.6 döneminde zaten herkes 60Hz kullanıyordu :) ESEA RANK-S döneminden beri her profesyonel minimal 120Hz kullanmıştır.

İmorr bu işe 60Hz ile başladı ne demek? CS 1.6 döneminde zaten herkes 60Hz kullanıyordu :) ESEA rank-s döneminden beri her profesyonel minimal 120Hz kullanmıştır.

Okuduğunuzu anlıyor musunuz hocam acaba? Ben imorr 60Hz ile oynadı mı dedim yoksa imorr laptop ile oynadı mı dedim? 60Hz derken de imorr ile bir bağlantı kullandım, birçok kişiyi (profesyonel arenada olmayan ancak ortalama üstü Rank'a sahip) kapsar bir ifade kullandım.

Okuduğunuzu anlıyor musunuz hocam acaba? Ben imorr 60Hz ile oynadı mı dedim yoksa imorr laptop ile oynadı mı dedim? 60Hz derken de imorr ile bir bağlantı kullandım, birçok kişiyi (profesyonel arenada olmayan ancak ortalama üstü Rank'a sahip) kapsar bir ifade kullandım.

Öyle bir cümle kuruyorsun ki imorr profesyonel o bile 60Hz ile başlamıştı gibisine. Herkesin tüm dünyanın 60Hz kullandığı bir dönemde bu X oyuncuda 60Hz kullanmıştı demek saçma bir cümle değil mi sencede bunu kastediyorum :)

1657815790322.png

Ayrıyeten umarım bu videoyu sponsor alarak imorr laptop ile başladı dememişssindir :)

Öyle bir cümle kuruyorsun ki imorr profesyonel o bile 60Hz ile başlamıştı gibisine. Herkesin tüm dünyanın 60Hz kullandığı bir dönemde bu X oyuncuda 60Hz kullanmıştı demek saçma bir cümle değil mi sencede bunu kastediyorum :)

Ben herhangi bir profesyonel oyuncunun 60Hz kullandığını iddia etmedim, sıradan birçok oyuncuların 60Hz kullanarak da üst ranklara çıkabildiğini belirttim ancak siz lafı çarpıtmakta ısrarcısınız. Arkadaşın aradığı 120Hz'in yeterli olup olmadığı konusunda cevap olması için yazdım. Siz de yok kardeşim 15.6 inch yetersiz, Laptop'tan masaüstüne geçmen şart mottosu yerine alternatif bir cevaba sahipseniz siz de buyurun ve 120Hz yeter mi yetmez mi, rank çıkmak sadece ekran boyutu, tazeleme hızı ve masaüstü olmasına bağlı mı değil mi gibi konularda bilgilendirin. Benimle tartışmak yerine arkadaşa yardımcı olmaya çalışmak daha faydalı olur.
Bak şimdi bu videoyu referans aldığımı ifşa ettin tüm sırrı bozdun, neyse gideyim de az köşede utanayım.

Ben herhangi bir profesyonel oyuncunun 60Hz kullandığını iddia etmedim, sıradan birçok oyuncuların 60Hz kullanarak da üst ranklara çıkabildiğini belirttim ancak siz lafı çarpıtmakta ısrarcısınız. Arkadaşın aradığı 120Hz'in yeterli olup olmadığı konusunda cevap olması için yazdım. Siz de yok kardeşim 15.6 inch yetersiz, Laptop'tan masaüstüne geçmen şart mottosu yerine alternatif bir cevaba sahipseniz siz de buyurun ve 120Hz yeter mi yetmez mi, rank çıkmak sadece ekran boyutu, tazeleme hızı ve masaüstü olmasına bağlı mı değil mi gibi konularda bilgilendirin. Benimle tartışmak yerine arkadaşa yardımcı olmaya çalışmak daha faydalı olur.
Bak şimdi bu videoyu referans aldığımı ifşa ettin tüm sırrı bozdun, neyse gideyim de az köşede utanayım.

Hocam öncelikle profosyonellikle üst ranklara çıkmanın farklı şeyler olduğunu öğren bu birincisi. Laptop ile profesyonel oyuncu olunmaz sadece üst ranklara çıkılır ki zaten oyunda kime sorsan üst ranklarda olduğu için bir ayrıcalık sağlamaz bu iki. Bana demişssinki alternatif bir cevaba sahipsen bilgilendir ben zaten ilk mesajımda bilgilendirmemi yaptım sonrasında sana cevap vermeye başladım bu üç. İmorr'un sponsor olarak çıktığı 3-5 videoda laptopla oyun oynarken videoları çıktığı için Imorr'da laptop kullanıyordu demek kadar saçma bir argüman olamaz böyle bir cümle kuran birinden tavsiye bile alınmaz kaanatimce. İmorr ESEA zamanlarından beridir royal bandisten beridir 1 kere bile laptop kullanmamıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı