Profesyonel Video Edit Sistemi Toplama

maxpayne23

Kilopat
Daha fazla  
Dizeceğim bilgisayar özelliklerini link olarak atacağım ayrıca tüm alışverişimi amazon.co.uk'den yani Ingiltere'den yapacağımı söylemek isterim fiyat ve performans eşleştirmesini ordan takip ediniz lütfen.
Dizmeyi düşündüğüm sistem 3D.color grading ve edit için olacaktır ve arada bilgisayar oyunu oynayacağım.

Babam bilgisayar mühendisi & programcısı ondan da yardım aldım lakin benim araştırmam ve öğrenmem için bana sadece referans olarak şu siteyi verdi :

2000$'lık olanı kendimce ileride geliştirmek için biraz da modifiye ettim.

Building the Best PC for Video Editing

Bilgisayar parça listesi: System Builder - Core i7-8700K 3.7GHz 6-Core, GeForce GTX 1060 6GB 6GB ROG STRIX, Enthoo Luxe Tempered Glass (Black) ATX Full Tower - PCPartPicker

Amazon'dan dizdim fiyati bu:
8Y1J7d.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Liste güzel yalnız PSU baya bir fazla. Video edit için 1060 yeterli olucak mıdır? Hangi programları kullanıyorsunuz acaba?
Video renderlama işlemi için 1060 yeterli olacaktır. Ana gücü ekran kartı çekmiyor çünkü. RAM'in önemi çok fazla özellikle After Effect için. Minimum 32GB RAM sağlıklı kullanmak için gerekiyor. GTX 1070 ve 16GB RAM kullanıyorum ben kendi sitemimde RAM'in eksikliğini her işlemde yaşıyorum.

Sistem oldukça yerinde olmuş alternatifler üretilebilir tabii ama genel hatlarıyla yapılması gereken iş için uygun.

Untitled.png

üst te ki parça listesini güncelledim; H115i düşünüyorum güç kaynağı olarak.Sebebi ilerde geliştirebilmek ve ilerleyen yıllarda overclock yani güç aşımı yapabilmek için.

Bu arada depolama alanını yani 5TB'ı 1-2TB a düşürüp "Gigabayt 1070ti 8gb" alayım mı, en ucuz model şuan Amazon UK sitesinde ki ? önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 280858

üst te ki parça listesini güncelledim; H115i düşünüyorum güç kaynağı olarak.Sebebi ilerde geliştirebilmek ve ilerleyen yıllarda overclock yani güç aşımı yapabilmek için.

Bu arada depolama alanını yani 5TB'ı 1-2TB a düşürüp "Gigabayt 1070ti 8gb" alayım mı, en ucuz model şuan Amazon UK sitesinde ki ? önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Daha güçlü bir ekran kartından zarar gelmez tabii ki :) Depolama için harici olarak ek alanın varsa 2TB işini görecektir. Ayrıca HDD eklemek ekran kartı yükseltmekten daha basit bir yükseltme işlemi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı