- Makaleler
- 10
Katılıyorum. Birkaç güne cılkı çıkıp kapatılacak gibi geliyor bana :/Cılkını çıkarmasak?
Berrkay'ın profiline yazamıyorum, ama diğer eski yetkililere yazabiliyorum.Ben yazdım?
Katılıyorum. Birkaç güne cılkı çıkıp kapatılacak gibi geliyor bana :/Cılkını çıkarmasak?
Berrkay'ın profiline yazamıyorum, ama diğer eski yetkililere yazabiliyorum.Ben yazdım?
Neden?
Bilmiyorum.Neden?
Dene bakayım benim profilime yazmayı. Merak ettim.Berrkay'ın profiline yazamıyorum, ama diğer eski yetkililere yazabiliyorum.
Her şeyin kurallarda yazdığı hangi kuralda yazıyor?Durun bi dakika kurallarda başkasının profiline mesaj atmak yazmak yasak diye bir şey yok yani banlanamazsınız.
Oturup kamp mı kursaydık?Silinmiş.
Yazamıyorum Balıksushisi-san :/Dene bakayım benim profilime yazmayı. Merak ettim.
Ya yazmayın ya. Bak suyunu çıkarırsınız, kaldırırlar.Silinmiş?
Eki Görüntüle 923499
Eki Görüntüle 923502
Ali Güngör'ün profiline hiç kimse bi şey yazmamış.
Hocam izin veriyorsanız deneyeceğim.Dene bakayım benim profilime yazmayı. Merak ettim.
Bende yazma yeri var.Yazamıyorum Balıksushisi-san :/
Silinebiliyor.Özelliği kullanan arkadaşlar silme yetkisine sahip olup olmadıklarını söyleyebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.