ED Crasher
Hectopat
Tarayıcıdan çizim yükleme ekranındayken konsola yapıştıracaksınız.Kodu nereye yazacağım.
Açıklamayı boş bırakmak için:
ᅠBu arada vitrin kısmından "Öne Çıkan Çizimler Vitrini" olanını seçmelisiniz.
Tarayıcıdan çizim yükleme ekranındayken konsola yapıştıracaksınız.Kodu nereye yazacağım.
ᅠTarayıcıdan çizim yükleme ekranındayken konsola yapıştıracaksınız.
Açıklamayı boş bırakmak için:
ᅠ
Bu arada vitrin kısmından "öne çıkan çizimler vitrini" olanını seçmelisiniz.
Profilinizdeyken çizime tıklayın "Yorum ve detayları göster" deyin ardından açılan sayfadan çizimi silin.Onu deniyorum da hocam önceden çizim koymuşum o çizimi kaldıramıyorum.
Profilinizdeyken çizime tıklayın "yorum ve detayları göster" deyin ardından açılan sayfadan çizimi silin.
Webm formatında olduğu için öyle oluyor, Photopea sitesine yükleyin ardından farklı kaydet kısmından gif olarak kaydedin. (Çözünürlük düşürülsün mü gibi bir uyarı gelecek iptal deyin)Sildim hocam. GIF'i yapmaya çalışıyorum da hep PNG oluyor.
Webm formatında olduğu için öyle oluyor, Photopea sitesine yükleyin ardından farklı kaydet kısmından GIF olarak kaydedin. (çözünürlük düşürülsün mü gibi bir uyarı gelecek iptal deyin)
SS atabilir misiniz?Bir de hocam çizim düzgün olmamış gibi tam hizada olması gerekiyor değil mi?
son hali böyle hocam gif fazla mb olduğu için almadıSS atabilir misiniz?
Öne Çıkan Çizimler vitrinini seçemelisiniz.
onu seçtim hocam. ama resim hareket etmiyorÖne Çıkan Çizimler vitrinini seçemelisiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.