Çözüldü Prime Video Profil nasıl şifrelenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TReetuCi

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX 570 / MSI A320M A Pro VD S / AMD Ryzen 5 5500 / 16 GB RAM / 450GB SSD / 120 GB SSD / 1 TB Hard Disk / Irid 300 / HyperX Alloy Core / Rampage Hyalo M1 / Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık / Casper Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync FreeSync / ASUS VP228HE 21.5" 60 Hz 1ms HDMI Full HD / Redmi Note 13 Pro 5G
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Prime Video'ya girdiğimde beni direkt profilime atıyor ama istemiyorum. Şifre girmek istiyorum bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok hocam öyle değil bilgisayardan daha bakamadım ama telefondan hep böyle yapıyor.
Ben telefondan giriyorum her girişimde profil soruyor uygulamanın güncel olduğundan emin misin hocam?

@TReetuCi hocam hâlâ yapamadıysan bu videoyu izle
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@TReetuCi ne oldu işe yaradı mı, son durum nedir?
Merhaba, Prime Video'ya girdiğimde beni direkt profilime atıyor ama istemiyorum. Şifre girmek istiyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
Alttaki resimde verilen bilgiye göre websitesi üzerinden giriş yapıp profile tıkladıktan sonra profil ayarlarından yapılıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250331_185815.jpg
    IMG_20250331_185815.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 23
Alttaki resimde verilen bilgiye göre web sitesi uzerinden profil ayarından yapılıyor.

Hocam ben Prime Video'ya girince direk hesabıma atıyor şifre giremiyorum bunu istemiyorum ama şifrem var.

Yok hocam öyle değil bilgisayardan daha bakamadım ama telefondan hep böyle yapıyor.
Ben telefondan giriyorum her girişimde profil soruyor uygulamanın güncel olduğundan emin misin hocam?

@TReetuCi hocam hâlâ yapamadıysan bu videoyu izle
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm

@TReetuCi hocam hâlâ yapamadıysan bu videoyu izle.
Link:

Hocam şifrem vardı zaten ama ki 10 dk girmeyince kendiliğinden şifre girmem isteniyor yani sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı