Profil resminizdeki kişi kimdir?

Bilsen şimdi neredeyim çılgın gecelerdeyim uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadaaar.

Arthur Morgan, sert görünüşünün altında ahlaki bir ikilem yaşayan, sadık ama aynı zamanda kendi kurtuluşunu arayan, Vahşi Batı'nın son kanun kaçaklarından biridir.

@Ana De Armas hocam var bir hayalimiz.

Telefonumda duvar kâğıdı yaptım yeterli benim için muhtemelen yurt dışına çıkabilirsem eğer ve sosyalleşebilirsem belki o zaman bu gönlümün sultanına beslediğim sevgiyi bir tık azaltabilirim Türkiye'de kaldığım sürece 1. en iyi dostum ve manitam.

Mükemmeliyet'in vücut bulmuş et kemik olmuş halisin hocam.

Mükemmeliyet'in vücut bulmuş et kemik olmuş halisin hocam.

Daha iyi bu kadar tatlı gözüküp bu kadar da güzel birini görmedim.

Daha iyi bu kadar tatlı gözüküp bu kadar da güzel birini görmedim.

Üniversitede inşallah ilk senem olacak çok çalışıp ortalamyı yüksek tutup yapay zeka bölümü tarzı bir şeye geçmek istiyorum başarabilirsem Ana de Armas hologramı yapmayı düşünüyorum aynı sizin arka plandaki joi gibi.

Ana De Armas'ın etkileyeciliği nesnel bir şey. İnsanüstü.

Hocam benimde Cyberpunk'taki şirket Arasaka Corporation'u kurma hayalim var Hologram,Sibernetikler vs vs. Eskiden geçmiş ve tarihle ilgilenirdim artık gelecek sadece ilgimi çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…