Profil resminizdeki kişi kimdir?

Hocam benim de Cyberpunk'taki şirket arasaka corporation'u kurma hayalim var hologram, sibernetikler vs vs.

Hologramcı ben olurum.

Ana de Armas'ın etkileyeciliği nesnel bir şey. İnsanüstü.

Düşmemek elde değil 5 yıldır zehirlendim ve çok keyif alıyorum.

Hocam benim de Cyberpunk'taki şirket arasaka corporation'u kurma hayalim var hologram, sibernetikler vs vs. eskiden geçmiş ve tarihle ilgilenirdim artık gelecek sadece ilgimi çekiyor.

Sizin arka plandakinin aynısını insan boyutunda yapsam benim için kafi günde 24 saat bakarım karşısına oturup vallahi.

Hologramcı ben olurum.

o zaman bir Memory Reboot dinleme vakti geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hologramcı ben olurum.

Sizin arka plandakinin aynısını insan boyutunda yapsam benim için kafi günde 24 saat bakarım karşısına oturup vallahi.
Cidden matematiksel olarak harika bir güzellik dediğim gibi insanüstü.

Ezberimde zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodan ilham almıştım profilimi yaparken.

Cidden matematiksel olarak harika bir güzellik dediğim gibi insanüstü.

Bende dayanamadım zaten bayağıdır kız arkadaşım yok ama hayali kız arkadaşım var :D

Bu videodan ilham almıştım profilimi yaparken.

Ben Pinterest'den buldum inanılmaz güzel fotoğrafları var.

Ben Optimus Prime, Bu mesajı yıldızlar arasında saklanan ve hayatta kalan tüm otobotlara gönderiyorum. Biz burdayız ve sizi bekliyoruz.

Arkadaşımla bir BoxPVP sunucusunun lobisinde blok kırıp koyma açıklılığı bulmuştuk. Bu fotoğraftada benimle arkadaşım varız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı