Profil resminizin hikayesi

Öncelikle profil fotoğrafındaki Hz. Ali. Ayrıca resmin yasaklanmasının sebebi Araplar değil. Resmi veya heykeli yapıp putlaştırma ihtimali olduğu için Hz. Muhammed resmini ya da heykelini yaptırtmamıştır. Dini olarak bir sıkıntısı olmasa zaten resmi yapılırdı. Ayrıca pek çok dizi, film vb. şeylerde Hz. Muhammed'in yüzü sansürlü olur çünkü benzeri yoktur. Müslümanım diyorsun ama bunları bilmiyorsun, dalga geçtiğini düşünmekte haklıyım. Eğer kendinizi Müslüman olarak nitelendiriyorsanız biraz daha araştırma yapın ve doğru bilgileri arayın.

Forumu bırakma kararı almıştım ve pp'yi silmiştim. Sonra eski bir konuda @RUSHTOB bana forumu bırakıyor musun demişti. Zaten bırakma kararını sorgulamaya başlamıştım ve @RUSHTOB bana bırakma deyince bırakmama kararı aldım. Sonra bana pp'yi attı, istersen bunu yapabilirsin diye.

:D
Ben bıraktım forumu.

Lucifer güzel dizi beğendim anlamı o.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı