Steam Profile link eklenemiyor

SELÇUK KIRMACI

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Steam profilime link eklemek istiyorum ama hata alıyorum. Ne yaparsam yapayım düzelmiyor.
1737876152771.png

Son düzenleyen: Moderatör:
anlamadım hocam adı derken

ne yaparsam aynı hata
Bak altta profilinize şuradan ulaşabilirsiniz yazıyor. Orada zaten steam linki kendisi oytomatik ekleniyor sen sadece isim yazacaksın link otomatik oluşuyor. Mesela; Steam Community :: Angelpine bu benim Steam hesabımın linki. Özelleştirilmiş bağlantı kısmına sadece angelpinetr yazdım. Linkin geriye kalan kısmını Steam otomatik oluşturuyor. angelpinetr yazdığım özelleştirilmiş bağlantı kısmına max 32 karakter destekliyor. Bundan bahsediyor orada. Sen direkt faceit linki koymuşsun onda 32 karakter sınırını aştığı için bu hatayı veriyor.

Bak altta profilinize şuradan ulaşabilirsiniz yazıyor. Orada zaten Steam Link'i kendisi oytomatik ekleniyor sen sadece isim yazacaksın link otomatik oluşuyor. Mesela; Steam Community :: Angelpine bu benim Steam hesabımın linki. Özelleştirilmiş bağlantı kısmına sadece angelpinetr yazdım. Linkin geriye kalan kısmını Steam otomatik oluşturuyor. Angelpinetr yazdığım özelleştirilmiş bağlantı kısmına Max 32 karakter destekliyor. Bundan bahsediyor orada. Sen direkt FACEIT linki koymuşsun onda 32 karakter sınırını aştığı için bu hatayı veriyor.

Dediğinizi yapıyorum ama hata alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı