Steam Profile nasıl hareketli video koyulur?

Belali1907

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Steam profilime video mu, GIF mi, hareketli fotoğraf mı her ne ise onu koymak istiyorum. Şu anda resim var fakat hareketsiz düz resim var.

Bunu nasıl hareketli hâle çevirebilirim? Mesela elimde bir futbolcu fotoğrafı var diyelim, onu Steam'e koyulacak şekilde hareketli hâle getirebileceğim bir site var mı? Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Steam profilime video mu, GIF mi, hareketli fotoğraf mı her ne ise onu koymak istiyorum. Şu anda resim var fakat hareketsiz düz resim var.

Bunu nasıl hareketli hâle çevirebilirim? Mesela elimde bir futbolcu fotoğrafı var diyelim, onu Steam'e koyulacak şekilde hareketli hâle getirebileceğim bir site var mı? Nasıl yapabilirim?
Puan dukkanından profil fotoğrafı almalısınız. Başka bir çözümü yok maalesef.

Puan dukkanından profil fotoğrafı almalısınız. Başka bir çözümü yok maalesef.

Sanki bazı kişiler Steam'de olmayan resimleride profilde vitrinde hareketli olarak sergileyenlerde vardı diye görmüştüm ama emin değilim yani kendi istediğimiz resimleri koyamıyor muyuz arkadaşlar? (bu arada üstte olayı biraz yanlış anlatmışım profil fotoğrafı değil vitrinde sergilenen çizimlerden bahsediyorum arkadaşlar)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı