Steam Profilim nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam linkinizi bulamadım bir türlü.

Hocam sizinki de bu haliyle gayet güzel. Ufak bir cila çekerseniz benimkinden daha güzel olur.

Benim şuanlık profilim. Puanım kalmadığı için biraz kötü duruyor. Genelde karakterlerin profillerini yaparım ama şuan sade takılıyorum. Önceki profil temam Hitmandaki 47'ydi.

Benim şu anlık profilim. Puanım kalmadığı için biraz kötü duruyor. Genelde karakterlerin profillerini yaparım ama şu an sade takılıyorum. Önceki profil temam Hitman'daki 47'ydi.

Güzel duruyor. Dediğin gibi tek bir temada olursa daha güzel olur.

Uzun süredir profilimi estetik açıdan iyi bir konuma getirmek istiyorum. Değer olarak iyi bir seviyede ama estetik olarak emin değilim. Fikirleriniz nedir acaba?

Bence küçük profil arka planı olmamış ama geri kalan gayet güzel

Bence küçük profil arka planı olmamış ama geri kalan gayet güzel.

Eskiden almıştım hala duruyorda çok önemli değil benim için. Fena değil aslında.

1. Mini profil daha uygun yapılabilir.
  2. Çerçeve profile daha uygun seçilerek güzel bir hava katabilir.
  3. Dying Light 2 profil teması kullanarak saydam yaparsanız tam oturur.
Profil genel olarak güzel fakat başarımlar olayı bozmuş. Keşke hile yapmasaydınız daha orijinal dururdu. Başarımlar kısmına geldiğim an kötü gözüküyor. Profilde diğer bir etken incelemeler. İncelemelerde böyle yorumları gördüğümde boş inceleme olarak görüp geçiyorum. Profilde estetik açısından incelemeler dikkat çekiyor, giriyorsun fakat karşına garip yorumlar çıkıyor. Aynı oyunun bütün DLC'lerine aynı yorumu atmanız dikkat çekiyor. İnceleme atayım, sayı gözüksün yeter kafası gibi olmuş. Bunları söylemekteki amacım kötü değil yanlış anlaşılmasın. Onun haricinde profilin genel görünüşünü beğendim.

Son düzenleme:
  1. Mini profil daha uygun yapılabilir.
  2. Çerçeve profile daha uygun seçilerek güzel bir hava katabilir.
  3. Dying Light 2 profil teması kullanarak saydam yaparsanız tam oturur.
Profil genel olarak güzel fakat başarımlar olayı bozmuş. keşke hile yapmasaydınız daha orijinal dururdu. başarımlar kısmına geldiğim an kötü gözüküyor. Profilde diğer bir etken incelemeler. İncelemelerde böyle yorumları gördüğümde boş inceleme olarak görüp geçiyorum. Profilde estetik açısından incelemeler dikkat çekiyor, giriyorsun fakat karşına garip yorumlar çıkıyor. Aynı oyunun bütün DLC'lerine aynı yorumu atmanız dikkat çekiyor. İnceleme atayım, sayı gözüksün yeter kafası gibi olmuş. Bunları söylemekteki amacım kötü değil yanlış anlaşılmasın. onun haricinde profilin genel görünüşünü beğendim.

Hocam her eleştirdiğiniz noktalar için birer cevap vereyim.
Mini profil için aklıma gelen bir şey yok o yüzden dokunmuyorum.
Bazı mor çerçevelere baktım fakat kullandığım tema ile aynı renkte olunca kötü durdular, mevcut çerçevem inanın daha iyi.
DL2 temasını almayı düşünüyordum fakat tam saydam bir tema çok hoşuma gitmez diye düşündüm, şu an kullandığım temadan memnunum.
Başarımlar konusunda herkes S.A.M. kullanarak aldığı için çok da bir suç işlemiş olmuyorum. 740k başarımı olan arkadaşım var. Oynamaya değer güzel oyunlarda kendi kendime kasıyorum zaten, mesela Terraria başarımlarını kendim kastım fakat 2 günde yapılan saçma sapan oyunların tonla başarımını almaya çalışmak bana saçma geliyor ve değmez, kimse de uğraşmıyor zaten.
İncelemer içinde aynısı geçerli diyebilirim, kimsenin umurunda değiller. Ben sadece sayısı artsın diye yapıyorum. Bazı incelemelerim uzunca yazılmış detaylı metinler. Biraz önce dediğimi gibi kalitesiz oyunlar için 80 cümlelik bir inceleme atmama gerek yok, yapanlarda şovmenlik için yapıyor birbirimizi kandırmayalım.
Dying Light DLC incelemerimi gördünüz muhtemelen, 3 tane eşya veren DLC için ayrı ayrı şeyler yazmak aşırı saçma olur. Onu geçtim ne yazabiliriz zaten? Sait faik miyim ben 1 sayfa betimleme yazayım?

En başta dediğim gibi ben sadece estetik olarak değerlendirmenizi istedim ama incelemeler çok fazla göze batmış. Steam incelemelerinde 4 çeşit durum oluyor: Kısaca yazılmış saçma sapan incelemeler, malum kişinin yüzünü atıp fiyat pahalı diyenler, grafikler mekanikler hikaye gibi şeyleri kutulara tik atarak değerlendirenler ve uzunca oyunu baştan sona her detayını anlatıp gereksizce boş konuşanlar. Bunlar genel olarak her oyunda görebileceğiniz inceleme çeşitleri. Hiçbiri yeterince iyi olmayan boş yazılar. Doğru dürüst incelemeleri nadiren görürüz zaten bende en fazla 6-7 tane vardır. Video çekip detaylı anlatanlar oyunu adamakıllı inceleyenlerdir, örnek olarak carry potter incelemelerini çok severim.

Neden bunları yazdım diye soracak olursanız, incelemelerimi beğenmediğinizi dile getirdiniz birkaç kişi dahil. Ben size cevap olarak zaten Steam'de doğru dürüst bir inceleme olmadığını söylüyorum. Nereye baksam boş, gereksiz laflarla dolu. Bu yüzden inceleme üzerinden yaptığınız eleştiriyi saçma buldum. Her yeri pislik içinde olan bir şehrin bir köşesine market açmış adama burası pis demek, Steam'de yaptığın incelemeler kötü demekle aynı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı