Steam Profilim nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@PolarXP, amacım şu asla iyi değil demek değil zaten. Başarımları hile yapmışsınız diye kötüleyemem. "Profilim nasıl?" diye sordunuz bende kendi fikrimce, benim gözümde nasıl gözüküyorsa size onu söyledim. Şahsen profilin estetiği kadar incelemeler gibi kısımlarda önemli. Ben bir profile girdiğimde ilk olarak profilin göze hoş gözükmesi ve sonrasında incelemeler gözüme çarpıyor. Profili güzelse eğer acaba oyunlarda ne gibi bir deneyim almış, incelemeleri nasıl diye girer bakarım. DLC içeriklere aynı yorumu yazmak yerine, hiç yazmamak bence en iyisi. Amacım size incelemelerin kötü demek değil, kendi fikrimce eleştirmek.

Ayrıca 2B severim. 💛
Steam Community :: Umut A. (Puan gelecek. Şu an mini profil ve çerçeve yok. :D)

@PolarXP, amacım şu asla iyi değil demek değil zaten. Başarımları hile yapmışsınız diye kötüleyemem. "profilim nasıl?" diye sordunuz bende kendi fikrimce, benim gözümde nasıl gözüküyorsa size onu söyledim. Şahsen profilin estetiği kadar incelemeler gibi kısımlarda önemli. Ben bir profile girdiğimde ilk olarak profilin göze hoş gözükmesi ve sonrasında incelemeler gözüme çarpıyor. Profili güzelse eğer acaba oyunlarda ne gibi bir deneyim almış, incelemeleri nasıl diye girer bakarım. DLC içeriklere aynı yorumu yazmak yerine, hiç yazmamak bence en iyisi. Amacım size incelemelerin kötü demek değil, kendi fikrimce eleştirmek.

Ayrıca 2B severim. 💛
Steam Community :: Umut A. (puan gelecek. Şu an mini profil ve çerçeve yok. :D)

Hocam aslında para verdiğim güzel oyunlara hak ettiği incelemeyi atıyorum ama önceden dediğim gibi dandik oyunlara da hak ettiği incelemeyi atıyorum.

Başarımları SAM ile açmışsınız ve o kadar komik görünüyor ki. 396 oyun sahibisiniz fakat 300 adet tamamlanmış oyununuz, 613 adet incelemeniz var. Ki incelediğiniz oyunları 2 saatten fazla oynamamışsınız bile.

Ayrıca illa her oyuna dehşet bir inceleme yazmak zorunda değilsiniz. Eğer amacınız sadece oradaki sayıyı arttırmaksa veya oyunu beğenip beğenmediğinizi belirtmek ise inceleme yazmak yerine oyunu tavsiye edip etmediğinizi seçin ve açıklamaya blank bir karakter koyup incelemenizi yapın. Daha basit, minimal gözükür profilinizde.

102 seviyedesiniz ancak profilde 7 adet vitrin var, hiçbirinde de estetik namına bir şey yok. Background ile artwork uyumsuz. PFP ise daha da uyumsuz.

Bunları bir kenara bırakırsak şahsen şu SAM'i kullanmaktaki mantığı çözemiyorum. Achievementlar dediğimiz şeyler zor, spesifik bir görevi tamamlayıp kazanılan türden şeylerdir. Adlarını da buradan alırlar zaten. Oyuncuya "başardım" duygusunu vererek tatmin olmanızı amaçlarlar. Siz ise sanırım sırf profilinizde "cool" dursun diye neredeyse oynadığınız her oyunda kullanmışsınız ve çok komik duruyor.

Genel değerlendirme yaparsak profilde her şey uyumsuz, gerekli gereksiz inanılmaz sayıda inceleme yapmışsınız ve kötü duruyor, 102 seviyesiniz ancak profili düzgün değerlendirememişsiniz ve SAM kullanıyorsunuz.

Şahsen oldukça kötü bir profil olduğunu düşünüyorum.

Başarımları sam ile açmışsınız ve o kadar komik görünüyor ki. 396 oyun sahibisiniz fakat 300 adet tamamlanmış oyununuz, 613 adet incelemeniz var. Ki incelediğiniz oyunları 2 saatten fazla oynamamışsınız bile.

Ayrıca illa her oyuna dehşet bir inceleme yazmak zorunda değilsiniz. Eğer amacınız sadece oradaki sayıyı arttırmaksa veya oyunu beğenip beğenmediğinizi belirtmek ise inceleme yazmak yerine oyunu tavsiye edip etmediğinizi seçin ve açıklamaya blank bir karakter koyup incelemenizi yapın. Daha basit, minimal gözükür profilinizde.

102 seviyedesiniz ancak profilde 7 adet vitrin var, hiçbirinde de estetik namına bir şey yok. Background ile artwork uyumsuz. Pfp ise daha da uyumsuz.

Bunları bir kenara bırakırsak şahsen şu Sam'i kullanmaktaki mantığı çözemiyorum. Achievementlar dediğimiz şeyler zor, spesifik bir görevi tamamlayıp kazanılan türden şeylerdir. Adlarını da buradan alırlar zaten. Oyuncuya "başardım" duygusunu vererek tatmin olmanızı amaçlarlar. Siz ise sanırım sırf profilinizde "cool" dursun diye neredeyse oynadığınız her oyunda kullanmışsınız ve çok komik duruyor.

Genel değerlendirme yaparsak profilde her şey uyumsuz, gerekli gereksiz inanılmaz sayıda inceleme yapmışsınız ve kötü duruyor, 102 seviyesiniz ancak profili düzgün değerlendirememişsiniz ve sam kullanıyorsunuz.

Şahsen oldukça kötü bir profil olduğunu düşünüyorum.

Yemin ederim şunu okurken gülmekten patlayacağım. Hani bunu yazarken ne düşündün acaba? Steam'i kullanan kitle Wall Street hissedarları mı? Neden sürekli tekrar etmek zorunda kalıyorum bilmiyorum ama 50. defa söylüyorum, bana estetik hakkında eleştiri yapın. Sam herkes tarafından kullanılıyor. 7 büyük günahtan biri gibi konuşuyorsun. Saçma sapan oyunlar için niye kendimi yorup başarım kasayım bu 1, zaten doğru dürüst oyunlarda kendi başarımlarımı kendim kasıyorum ve düzgünce baksan bazı oyunlarda başarım koruması var onları nasıl alıyorum acaba sam kullanmadan bu 2.

Bana bir sebep verinde Dying Light DLC incelemelerine 20 satırlık ince düşünülerek yazılmış incelemeler atayım. Kimsenin umurunda olmayan incelemeleri sen takıyorsun. İstediğimi de yazıyorum neye karışıyorsun? Şunu yapma bunu yap deme hakkını sana kim veriyor? Sen çok üst düzey, ünlenmiş bir eleştirmen misin?

Seviyeim yüksek olmasıyla profilin estetiği doğru orantılı olacak diye bir şeyde yok. Vitrinlerimi geliştirmek için puan aldım yakında hesabıma gelecekler zaten. Onu geçtim estetik olması için 2 tür vitrin var, biri çizim diğeri atölye vitrini. Zaten çizim vitrinine profilime uyan güzel bir çizim koymuşum da arka plana synthwave koymak zorunda değilim sırf çizimde var diye. Mor tonlarında kullanıyorum profili gayet te uyumlular. Pp niye uyumsuz onu anlamadım? Mor-pembe renkleri var aynı temamda olduğu gibi.

"Cool" yazarken aklından ne geçiyordu acaba? 13 yaşımda millete hava atmayı seven bir ergen olduğumu düşündüğünü varsayıyorum. Her oyunda kullandığımı ima etmişsin de nereden biliyorsun böyle bir şey yaptığı mı? En başta yazdığım şey cevap diye bunu kısa kesiyorum.

Profilimde hiçbir şeyi beğenmediğini söylüyorsun da kardeşim senin profilini görebilir miyiz? Kalizar tarafından özenle mi yaptırdın kendine de benimkini kötülüyorsun? Aşırı komiksin😂

Tofaş'la gezen adam A5 kullanana laf atıyor desem yeridir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı