Steam Profilimde starfield görünmüyor

Ya arkadaşlar nereden aldığıma neden karışıyorsunuz? Steam'den alma sebebim Starfield'ın büyük bir oyun olması, yüksek ihtimalle yüzlerce saat harcayacak olmam. Ben böyle oyunları hep abonelik üstünden oynamak yerine almayı tercih ederim. Burada da durum o. Yoksa havalı görünsün vb. umurumda değil oyunu oynayan benim sonuçta insanlar ister görsün ister görmesin ben aldığım keyfe bakarım, Steam profilimde zaten oyun koleksiyonu gibi showcase'ler yok.
+1 katılıyorum.

Ön sipariş verdiğiniz oyunlarda o sekmeye baktığınızda gözükür hocam. Şubat ayında ön sipariş verdiğim Resident Evil 4 23 Mart'tan önce yani oyun çıkmadan önce de o sekme de gözüküyordu. Aynı şekilde Eylül ayında ön sipariş verdiğim Uncharted'a oyun Ekim'de çıkmadan önce o sekme de gözüküyordu. Ya oyunu yeni ön sipariş verdiğiniz için daha yansımamıştır oraya ya sizde bir hata olmuştur. Steam profilinizi atarsanız bizde gözüküyor mu diye bakabiliriz.
https://steamcommunity.com/id/scarletfeast78/ görünüyor mu hocam?

Herkese açık yapmayı unutmuşum pardon, normalde profil gizliydi :D. Tekrar dener misiniz?
Yok hocam bende de gözükmüyor. SteamDB'de bir assetlere bakacağım belki oradan bir şeyler çıkarırız.

Yok hocam Starfield hâla gözükmüyor bende. Eksik bir şey de yok gözüküyor.
Bende hala profil gelmedi sanmıştım ona bende geldi dedim, yoksa Starfield hala yok :D ama birkaç arkadaşım daha ön sipariş vermiş onlara baktım onlarda da yok, herhalde Bethesda böyle ayarladı başarımlar vs. sızmasın diye. Çünkü insanlar çıkmamış oyunları favori oyun kısmına koyup başarımları sızdırabiliyordu, aynısı Elden Ring'de yaşanmıştı Armored Core 6'da da yaşandı.

Bende hala profil gelmedi sanmıştım ona bende geldi dedim, yoksa Starfield hala yok :D ama birkaç arkadaşım daha ön sipariş vermiş onlara baktım onlarda da yok, herhalde Bethesda böyle ayarladı başarımlar vs. sızmasın diye. Çünkü insanlar çıkmamış oyunları favori oyun kısmına koyup başarımları sızdırabiliyordu, aynısı Elden Ring'de yaşanmıştı Armored Core 6'da da yaşandı.
Kütüphanenizde gözüküyorsa problem yok hocam. Ufak bir araştırma yaptım, ön sipariş verdiği oyun direkt kütüphanesine gelmeyen insanlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı