4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 13 Haziran 2023 #11 bonz dedi: Bana beğenmedim atan arkadaşlar. Farkında mısınız bilmiyorum ama rozet sergileme vs yok. Yani buglu profil. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onu mu sormuş peki?
bonz dedi: Bana beğenmedim atan arkadaşlar. Farkında mısınız bilmiyorum ama rozet sergileme vs yok. Yani buglu profil. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onu mu sormuş peki?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.833 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Haziran 2023 #12 455146 dedi: Arkadaş onu mu sormuş peki? Genişletmek için tıkla... Şeffaf tema istediğinde görselde anlattığım şey olduğu için onu sorduğunu düşündüm.
455146 dedi: Arkadaş onu mu sormuş peki? Genişletmek için tıkla... Şeffaf tema istediğinde görselde anlattığım şey olduğu için onu sorduğunu düşündüm.
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 31 Temmuz 2023 #13 Shfly dedi: Puan dükkanından Dying Light 2'nin oyun profilini alırsanız size şeffaf profil teması da geliyor diye biliyorum. O sayede arka planı şeffaf hale getirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben satın aldım ama bana şeffaf tema gelmedi ne yapmalıyım?
Shfly dedi: Puan dükkanından Dying Light 2'nin oyun profilini alırsanız size şeffaf profil teması da geliyor diye biliyorum. O sayede arka planı şeffaf hale getirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben satın aldım ama bana şeffaf tema gelmedi ne yapmalıyım?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 31 Temmuz 2023 #14 hayatsız insan dedi: Ben satın aldım ama bana şeffaf tema gelmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Profil > Profili Düzenle > Özel Profil > Dying Light 2'yi seçmen lazım. Ardından profilinin resmini, çerçevesini arka planı vs. değiştirebilirsin.
hayatsız insan dedi: Ben satın aldım ama bana şeffaf tema gelmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Profil > Profili Düzenle > Özel Profil > Dying Light 2'yi seçmen lazım. Ardından profilinin resmini, çerçevesini arka planı vs. değiştirebilirsin.
KARL KROENEN Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #15 5000 puanlık bir tane paketi alınca oluyordu ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 1 Ağustos 2023 #16 Shfly dedi: Profil > Profili Düzenle > Özel Profil > Dying Light 2'yi seçmen lazım. Ardından profilinin resmini, çerçevesini arka planı vs. değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Shfly dedi: Profil > Profili Düzenle > Özel Profil > Dying Light 2'yi seçmen lazım. Ardından profilinin resmini, çerçevesini arka planı vs. değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam