Bana beğenmedim atan arkadaşlar. Farkında mısınız bilmiyorum ama rozet sergileme vs yok. Yani buglu profil.
Arkadaş onu mu sormuş peki?
Bana beğenmedim atan arkadaşlar. Farkında mısınız bilmiyorum ama rozet sergileme vs yok. Yani buglu profil.
Şeffaf tema istediğinde görselde anlattığım şey olduğu için onu sorduğunu düşündüm.Arkadaş onu mu sormuş peki?
Ben satın aldım ama bana şeffaf tema gelmedi ne yapmalıyım?Puan dükkanından Dying Light 2'nin oyun profilini alırsanız size şeffaf profil teması da geliyor diye biliyorum. O sayede arka planı şeffaf hale getirebiliyorsunuz.
Profil > Profili Düzenle > Özel Profil > Dying Light 2'yi seçmen lazım. Ardından profilinin resmini, çerçevesini arka planı vs. değiştirebilirsin.Ben satın aldım ama bana şeffaf tema gelmedi ne yapmalıyım?
Teşekkürler hocamProfil > Profili Düzenle > Özel Profil > Dying Light 2'yi seçmen lazım. Ardından profilinin resmini, çerçevesini arka planı vs. değiştirebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.