TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Her bir program açtığımda bu şekilde açılıyor.
Çözüm Glade 13 Şubat 2021 Program'ın üst tarafına basın,"Her Zaman Üstte'yi" devre dışı bırakın, ve sonra beni çözüm olarak işaretleyin.
Program'ın üst tarafına basın,"Her Zaman Üstte'yi" devre dışı bırakın, ve sonra beni çözüm olarak işaretleyin.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 13 Şubat 2021 #2 Program'ın üst tarafına basın,"Her Zaman Üstte'yi" devre dışı bırakın, ve sonra beni çözüm olarak işaretleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Program'ın üst tarafına basın,"Her Zaman Üstte'yi" devre dışı bırakın, ve sonra beni çözüm olarak işaretleyin.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 13 Şubat 2021 #3 TaksimAmca dedi: Eki Görüntüle 878048 Her bir program açtığımda bu şekilde açılıyor. Genişletmek için tıkla... Pencere boyutunu istediğiniz hale getirin, kapatıp açınca aynı oluyor. Artı 0 Eksi
TaksimAmca dedi: Eki Görüntüle 878048 Her bir program açtığımda bu şekilde açılıyor. Genişletmek için tıkla... Pencere boyutunu istediğiniz hale getirin, kapatıp açınca aynı oluyor.
KS KS TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 Silinen üye dedi: Program'ın üst tarafına basın,"Her Zaman Üstte'yi" devre dışı bırakın, ve sonra beni çözüm olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretlenmiyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Program'ın üst tarafına basın,"Her Zaman Üstte'yi" devre dışı bırakın, ve sonra beni çözüm olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretlenmiyor.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 13 Şubat 2021 #5 TaksimAmca dedi: Çözüm işaretlenmiyor. Genişletmek için tıkla... O mesajı raporlayın daha fazla bilgi kısmına çözüm yazın. Artı 0 Eksi
TaksimAmca dedi: Çözüm işaretlenmiyor. Genişletmek için tıkla... O mesajı raporlayın daha fazla bilgi kısmına çözüm yazın.