"Program data" klasörünün içindeki dosyaları sildikten sonra sistem değişik çalışıyor

F710Kolu

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
İşlemci
i-5
Merhaba bilgisayarım çok fazla sanal makine var diye bir kaçını program data klasörünün altında bulunan WM ware dosyalarını sildim. Bilgisayarım tekrar açtığımda bilgisayar acayip çalışmaya başladı. Sağ alttan ses kısmına bastığımda böyle gösteriyor. Ama video açtığımda ses var. Onun dışında Microsoft Edge'yi kullanamıyorum onun dışındaki tarayıcılar çalışıyor.

Onun dışında bilgisayarımı açtığımda alt kısımda farklı bir logo çıkıyor. CMD'ye ulaşamıyorum ayrıca.

En son çare olarak Windows 11'e geçeyim dedim WindoWS11INSTallationassistant'ı indirdim. Çift tıkladığım da donuyor ve sonrasında şöyle bir hata veriyor.

Sistem değişkenlerine bakmaya çalıştığımda hata alıyorum.

En azından Windows 11'e geçmeme yardım edin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-04 231203.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-09-04 231203.jpg
    1,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2022-09-04 231452.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-09-04 231452.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 43
  • w11.jpg
    w11.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Ekran görüntüsü 2022-09-04 232521.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-09-04 232521.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisayarım çok fazla sanal makine var diye bir kaçını program data klasörünün altında bulunan WM ware dosyalarını sildim. Bilgisayarım tekrar açtığımda bilgisayar acayip çalışmaya başladı. Sağ alttan ses kısmına bastığımda böyle gösteriyor. Ama video açtığımda ses var. Onun dışında Microsoft Edge'yi kullanamıyorum onun dışındaki tarayıcılar çalışıyor.

Onun dışında bilgisayarımı açtığımda alt kısımda farklı bir logo çıkıyor. CMD'ye ulaşamıyorum ayrıca.

En son çare olarak Windows 11'e geçeyim dedim WindoWS11INSTallationassistant'ı indirdim. Çift tıkladığım da donuyor ve sonrasında şöyle bir hata veriyor.

Sistem değişkenlerine bakmaya çalıştığımda hata alıyorum.

En azından Windows 11'e geçmeme yardım edin.
Sanal makineler Documents/Virtual Machines klasöründe. Oradakiler sanallaştırmada kullanılan ve çevre birimlerini sanal makineye bağlaman için gereken yazılımlar. Çok yanlış klasörü silmişsin. Tekrardan VMWare kurup sonra kaldırmayı deneyin.

Windows hasar almış gözüküyor. Sistem geri yükleme ulaşabiliyorsanız onu deneyin.

Sanal makineler Documents/Virtual Machines klasöründe. Oradakiler sanallaştırmada kullanılan ve çevre birimlerini sanal makineye bağlaman için gereken yazılımlar. Çok yanlış klasörü silmişsin. Tekrardan VMWare kurup sonra kaldırmayı deneyin.
Sanal makineleri tekrar kurup kaldırmaktan mı bahsediyorsunuz?

Sanal makineleri tekrar kurup kaldırmaktan mı bahsediyorsunuz?
Sizin sildiğiniz dosyalar sanal makinenin değil sanal makine yazılımının dosyaları. Bu yazılımı yani sizin dediğinize göre VMWare'yi yeninden kurup kaldırırsanız bu dosyaları olması gerektiği gibi kendisi kaldırır. Asıl sanal makineleriniz ise önceki mesajımdaki söylediğim yerde. Sizin sanal makineleriniz hala duruyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00