Program Files KMSPico Klasörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Windows'u etkinleştirmek için bilgisayarıma KMSPico kurmuştum fakat programı kurunca bilgisayarım yavaşladı ve kasmaya başladı. Ben de etkinleştirme yapmadan sildim programı. Daha sonra AVG ile tarama yaptım DLL dosyası sildi. 1-2 gün sonra Norton ile tarama yaptım o da trojan buldu ve onu da klosörü ile birlikte sildim. Bugün C'de gezinirken Program Files'da KMSPico klosörünü gördüm. İçinde 2 tane DLL vardı. Eğer bu klasördekiler virüs olsaydı Norton bulmaz mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben burada bilgisayarımda virüs olduğunu düşünmüyorum. Performans olarak hiçbir sıkıntı yok. AVG, Norton, Comodo, Bitdefender gibi AV programları ile tarama yaptım. Büyük ihtimalle o Dll'lerde bir virüs yoktu fakat yine de sildim. Yukarıda belirttim zaten, programı kurar kurmaz hemen sildim. Hiçbir işlem yapmadan.

Antivirüsler zararlı etkinleşmeden yok etmek için vardır zararlı girdikten sonra bir anlamı kalmaz.

İlginiz için teşekkürler. Zaten yanlış bir fikir olduğunun ben de farkına varıp, OEM etkinleştirme kodu almayı düşünüyorum.

Antivirüsler zararlı etkinleşmeden yok etmek için vardır zararlı girdikten sonra bir anlamı kalmaz.
Norton'un taramasının başarılı olduğunu düşünüyorum.

KMSPico programı ile Windows'u etkinleştirmişsiniz. KMSPico klasörü ve içindekiler KMSPico programının dosyaları.
Etkinleştirme yapmadan sildim programı yukarıda da belirttim.

Arkadaş crack yapmak her zaman kötü ama yapacaksan da güvenilir şeylerle yap.

Korsan kullanırsanız cihazınız yavaşlar. Lisans alıp temiz kurulum yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı