Program Files Silindi

Bu ayarlar Windows 7 için de geçerli mi? Çünkü bu tarz bir yöntemin yolu Windows 7'de farklı diye biliyorum.

Değil. Ama Windows 7 için bir "D:" diski oluşturup bütün kişisel dosyaları "D:" diskine kopyalandıktan sonra sadece "C:" diskini formatlayarak sorunu çözebilir.

Bu işlemi yapmadan önce:
  • Bütün kisisel dosyalarınızı kopyaladığınızdan emin olun.
  • Sadece "C:" diskini formatladığınızdan emin olduktan sonra işlem yapın.

Değil. Ama Windows 7 için bir "D:" diski oluşturup bütün kişisel dosyaları "D:" diskine kopyalandıktan sonra sadece "C:" diskini formatlayarak sorunu çözebilir.

Bu işlemi yapmadan önce:
  • Bütün kisisel dosyalarınızı kopyaladığınızdan emin olun.
  • Sadece "C:" diskini formatladığınızdan emin olduktan sonra işlem yapın.

Zaten oyunlar ve kişisel dosyalarım D: diskinde. Format atmak hiçbir sıkıntı çıkarmaz. Bi soru daha sorup sizi yoruyorum fakat sistemi sizce Windows 10'a mı yükseltmeliyim? Özellikler: 4 GB 1333 MHz RAM, 7200 RPM HDD ve Xeon E5430. LoL oynuyorum genelde FPS kaybım olur mu?

@Seyyar Satıcı, Program Files dosyalarınızın silinmesinin bir sebebi olarak zararlı dosyalar/yazılımlar olabilir. Tarama yapıp sonucunu yazabilirsiniz.

Sonuçlar böyle:
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerimi yapmadan önce zararlıları silin. İşe yaramazsa dediğim işlemi deniyebilirsiniz.

Eğer sadece C: diskini formatlamayı yapabilirim diyorsanız ve C: diskinde hiç kişisel dosyanız olmadığına eminseniz C: diskini formatlayın.

Bilgisayarınız Windows 10 kaldırır mı bilmiyorum.

@Seyyar Satıcı, zararlı olarak görülen tüm şeyleri temizleyiniz. Demek ki bilgisayarınızda zararlı yazılımlar türüyormuş. Bu yüzden Program Files dosyanız kendiliğinden silindi.
Teşekkür ederim yardımınızdan dolayı günlerinizin iyi geçmesi dileğiy
@Seyyar Satıcı, zararlı olarak görülen tüm şeyleri temizleyiniz. Demek ki bilgisayarınızda zararlı yazılımlar türüyormuş. Bu yüzden Program Files dosyanız kendiliğinden silindi.
Yardımın için teşekkür ederim. İyi günler dilerim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı