Çözüldü Program kaldır'dan silinmeyen programlar nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
1676021027643.png

Yukarıdaki dosyayı, her ne kadar kaldır desem de dosyanın uninstall.exe'si olmadığından dolayı kaldırmıyor.

Çözüm
Denetim Masası'na girin >programlar>programlar ve özellikleri tıklayın orada gözüküyorsa kaldırabilirsiniz. Bazı uygulamaların uninstall dosyası olmasa bile bu yöntemle kaldırılabiliyor.
Aynen, eskiden denetim masasında böyle bir şey yoktu; o da aynı hatayı veriyordu.
Sonradan düzeltmişler herhalde.
Ben Windows 8 kullandığım zamanlar Denetim Masası da aynı hatayı veriyordu. Yeni sistem alınca Windows 10'a geçtim. Sanırım Windows 8 ve öncesinde falan olmuyordu.

Ben Windows 8 kullandığım zamanlar Denetim Masası da aynı hatayı veriyordu. Yeni sistem alınca Windows 10'a geçtim. Sanırım Windows 8 ve öncesinde falan olmuyordu.

Aynen öyle.
Şaşırdım ben de...

BCUninstaller ya da Revo Uninstaller tavsiye ederim

Hocam yazılım tavsiye etmem ama önerin için teşekkür ederim.
Windows'un kendi programları her zaman iyidir, bu tür programları eskiden kullanırdım ancak sistemin stabilitesini bozuyor.

Bu sorunun Revo Uninstaller ile alakası yok bence. Zaten çözüldü. Farklı bir sorun bu.

Aynen.
Program Ekle/Kaldır'daki bir dosya kaldırılmamış gözüküyordu sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı