Python Program kodunu EXE'de şifrelemek mümkün mü?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir kod yazdım, bunu EXE'ye çevirince başkası kodlara erişemesin istiyorum. Nasıl korumaya alabilirim?

Kodlardan kasıtın tam olarak ne bilmiyorum ama, static güvenlik için themida gibi packerlar kullanabilirsin.

Kod derken FiveM sunucusu için bir yazılım yaptım. Bunu EXE'ye çevirip birilerine atacağım ama atacağım kişiler kesinlikle kodlara erişmesini istemiyorum.

Kod derken FiveM sunucusu için bir yazılım yaptım. Bunu EXE'ye çevirip birilerine atacağım ama atacağım kişiler kesinlikle kodlara erişmesini istemiyorum.

Hocam PyInstaller kullanırsanır reverse-PyInstaller diye bir modül ile geri çevirebilirler (bende denemiştim oradan biliyorum). Başka türlü .exe haline getirseniz bile isterlerse ulaşabilirler diye düşünüyorum. Bir sözleşme vs. imzalatabilirsiniz belki.

Arkadaşlar merhaba. Bir kod yazdım, bunu EXE'ye çevirince başkası kodlara erişemesin istiyorum. Nasıl korumaya alabilirim?
Eğer Python'dan native olarak derlerseniz zaten kodların düzgün olarak çıkarılması mümkün olmaz. Ellerinde sadece makine kodu olacağından analiz yapmaları gerekir. Paketleme gibi yöntemlerde bir şekilde paketi açtıklarında ulaşabilirler.

Pythonda bunu yapmak imkansız. Çünkü yorumlayıcıya ihtiyaç duyuyor. Hazır obfuscator araçları var ama bunlar sadece zorlaştırır. İsteyen çok kolay bir şekilde source koda yine de erişebilir.
Zorlaştırabildiğim kadar zorlaştırsam yeter.

Packer deneyin derim, ya da cython kullanabilirsiniz Pitonu'yi C'ye çeviriyor oradan da compile edersiniz.
Cython + Nuitka nasıl?

Son düzenleme:
Zorlaştırabildiğim kadar zorlaştırsam yeter.
Hocam programı nasıl bir kitleye ne kadar kişiye dağıtacaksın bilmiyorum ama bu işlerden biraz anlayan birisi ne kadar koruma eklersen ekle python exe'sini çok rahat kırar. Eğer senin için çok önemliyse başka bir programlama dili tercih etmelisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı