Arkadaşlar merhaba. Bir kod yazdım, bunu EXE'ye çevirince başkası kodlara erişemesin istiyorum. Nasıl korumaya alabilirim?
Kodlardan kasıtın tam olarak ne bilmiyorum ama, static güvenlik için themida gibi packerlar kullanabilirsin.
Kod derken FiveM sunucusu için bir yazılım yaptım. Bunu EXE'ye çevirip birilerine atacağım ama atacağım kişiler kesinlikle kodlara erişmesini istemiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Bir kod yazdım, bunu EXE'ye çevirince başkası kodlara erişemesin istiyorum. Nasıl korumaya alabilirim?
Kod derken FiveM sunucusu için bir yazılım yaptım. Bunu EXE'ye çevirip birilerine atacağım ama atacağım kişiler kesinlikle kodlara erişmesini istemiyorum.
Eğer Python'dan native olarak derlerseniz zaten kodların düzgün olarak çıkarılması mümkün olmaz. Ellerinde sadece makine kodu olacağından analiz yapmaları gerekir. Paketleme gibi yöntemlerde bir şekilde paketi açtıklarında ulaşabilirler.Arkadaşlar merhaba. Bir kod yazdım, bunu EXE'ye çevirince başkası kodlara erişemesin istiyorum. Nasıl korumaya alabilirim?
Zorlaştırabildiğim kadar zorlaştırsam yeter.Pythonda bunu yapmak imkansız. Çünkü yorumlayıcıya ihtiyaç duyuyor. Hazır obfuscator araçları var ama bunlar sadece zorlaştırır. İsteyen çok kolay bir şekilde source koda yine de erişebilir.
Cython + Nuitka nasıl?Packer deneyin derim, ya da cython kullanabilirsiniz Pitonu'yi C'ye çeviriyor oradan da compile edersiniz.
Hocam programı nasıl bir kitleye ne kadar kişiye dağıtacaksın bilmiyorum ama bu işlerden biraz anlayan birisi ne kadar koruma eklersen ekle python exe'sini çok rahat kırar. Eğer senin için çok önemliyse başka bir programlama dili tercih etmelisin.Zorlaştırabildiğim kadar zorlaştırsam yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.