Program kurarken bilgisayarın reset atması

Darrcolt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yakın zamanda masaüstü bilgisayar toplattım. Her şey iyi güzel ama bilgisayar kendini arada yeniden başlatıyor. Bu şu durumlarda oluyor oyun oynarken, yazılım programları çalıştırınca, oyun kurulumu yaparken. Ben de adama gittim durumu anlattım adam sorun bulamadığını bilgisayarın düzgün çalıştığını söyledi. Halbuki o yokken oradaki çıraklarla bilgisayarı açtık oyun kurulumu denedik ve oyun yüklenmek üzereyken kendini yeniden başlattı sonra bana şöyle dedi kullandığın ekipmanların USB soketleri kısa devre yaptırıyordur bilgisayara dedi. Ben de dedim sabah burada da kapandı ben kapandığını görmedim dedi. Sen al şu fare ile klavyeyi bunları kullan gene yapacak mı aynı şeyi dedi bana. Ben de denemek zorunda kaldım ve kapanmalar düzelmedi. Yarın sabah tekrar gideceğim sizce iade etmem gerekli mi yoksa sorun çözülür mü? Denediğim çözümler şunlar: BIOS'u güncelledim, bütün Driver'ları güncelledim, bir de ısı değerleri normal. %40-%45 derece işlemci ısı değerleri ekran kartı %49 derece yani benim asıl öğrenmek istediğim sorunun tam olarak hangi parçada olduğu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı