Program kurarken disk seçilmiyor

wai61

Centipat
Arkadaşlar merhaba Windows 10'da herhangi bir programı kurmak istediğimde disk seçemiyorum. Sistemde 3 tane ayrı depolama var ama C diski bile gözükmüyor çözümü var mıdır? Ekran görüntüsü de ekledim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-27_130307030.png
    resim_2024-07-27_130307030.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Windows 10'da herhangi bir programı kurmak istediğimde disk seçemiyorum. Sistemde 3 tane ayrı depolama var ama C diski bile gözükmüyor çözümü var mıdır? Ekran görüntüsü de ekledim.
Kullanıcı simgesinin yanındaki ok işaretine tıkladığınızda bir seçenek çıkmıyor mu?

Kullanıcı simgesinin yanındaki ok işaretine tıkladığınızda bir seçenek çıkmıyor mu?
çıkmıyor maalesef normalinde 3 diskte çıkardı oradan program files vs gözükürdü yani bugün bir program yüklemeye çalıştığımda sadece kullanıcı seçeneği veriyor. ok işaretine de tıkladığımda indirilenler müzikler belgeler masaüstü appdata vs. var sadece alternatif.

çıkmıyor maalesef normalinde 3 diskte çıkardı oradan program files vs gözükürdü yani bugün bir program yüklemeye çalıştığımda sadece kullanıcı seçeneği veriyor. ok işaretine de tıkladığımda indirilenler müzikler belgeler masaüstü appdata vs. var sadece alternatif.
Masaüstüne kurup daha sonra disk içindeki istediğiniz bir dosyaya atabilirsiniz.

onu da düşündüm aslında ama her durumda işe yarar mı emin değilim. başka bir programda da denemeye çalıştım dosya da seçemiyorum o şekilde programı açıyorum ama diğer disklerdeki dosya dizinlerine erişim yok göstermiyor.
İşe yaramaması pek mümkün değil bilgisayarınızın kontrolü sizde olduğu sürece dosya oluşturup programı masaüstünden disk içindeki bir dosyaya atabilirsiniz. Bunun dışında pek bir çözüm gelmedi aklıma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı