Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Arama çubuğuna tıkladığımda programların simgeleri gözükmüyor. Sebebi nedir nasıl düzeltirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Arama çubuğuna tıkladığımda programların simgeleri gözükmüyor. Sebebi nedir nasıl düzeltirim. Şimdiden teşekkürler.
Çözüm ADumbledore 25 Aralık 2020 CMD'yi admin olarak çalıştır sfc/scannow yaz enterla tarama başlayacak bitince bilgisayarı bilgisayarı yeniden başlat çözülmesi lazım.
CMD'yi admin olarak çalıştır sfc/scannow yaz enterla tarama başlayacak bitince bilgisayarı bilgisayarı yeniden başlat çözülmesi lazım.
ADumbledore Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 258 Çözümler 2 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #2 CMD'yi admin olarak çalıştır sfc/scannow yaz enterla tarama başlayacak bitince bilgisayarı bilgisayarı yeniden başlat çözülmesi lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
CMD'yi admin olarak çalıştır sfc/scannow yaz enterla tarama başlayacak bitince bilgisayarı bilgisayarı yeniden başlat çözülmesi lazım.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 6 Ocak 2022 #3 Sncroow dedi: Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Arama çubuğuna tıkladığımda programların simgeleri gözükmüyor. Sebebi nedir nasıl düzeltirim? Şimdiden teşekkürler.Eki Görüntüle 799218 Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Sncroow dedi: Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Arama çubuğuna tıkladığımda programların simgeleri gözükmüyor. Sebebi nedir nasıl düzeltirim? Şimdiden teşekkürler.Eki Görüntüle 799218 Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama çözebildiniz mi?