Program Simgelerinin Gözükmemesi

Moss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Az önce SSD'de yer açılması için bazı dosyaları siliyordum. Geçici dosyalar bölümündeki indirmeler dosyasının tamamını silme komutu verdim. Bu dosyalar silinirken Eset bir virüs uyarısı verdi. Ben sil komutunu kullandım ve resimdeki olay oldu. Bilgisayarı yeniden başlattım, sildiklerimi geri yükledim fakat olmadı. Belgelerin solundaki Microsoft Edge. Sağındaki ise Mağaza. Aynı zamanda masaüstündeki resimler küçültülmüş halinde olması gerekirken beyaz sayfa şeklinde gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

sorun.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows tuşu + X'e basarak Hızlı Menü'yü açın. Komut İstemi (Yönetici)'ne tıklayın.

Şu komutu girin:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Diğer bir yol. Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni yeniden başlatın.

Bu arada görev çubuğu ile ilgili sorunlarda (Hatta herhangi bir işletim sisteminde oluşabilecek tüm sorunlarda) tüm Windows sürücülerinizin güncel olduğundan emin olmanız gerekiyor.

Başka bir yol olarak; Sistem geri yükleme yapmak bu tarz sorunları kalıcı olarak çözüyor, belirteyim.

Son olarak, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturmak ta en garanti bir çözüm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı