Program ve Yöntemler İnternet Hızını Yükseltir mi?

• Konuyu başlatan Heyie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.009
H

Heyie

Ziyaretçi
Merhaba,

İnternetimden beklediğim verimi alamıyorum. TTnet internetim 8 Mbps Limitsiz'di. Hız testinde yaklaşık 3.50 mbps'yi görüyordum. Daha dün 16 Mbps Limitsiz aldım. Hız testinde: Speedtest.net by Ookla - My Results En azından 13-14 mbps'yi görmem gerekmez mi?

İnternetin birçok yerinde internet hızlandırma programları ve/veya yöntemlerinin işe yaradığı söyleniyor. Programlara yapılan yorumların birçoğu olumlu (internetim hızlandı, çok iyi program vs.), bazılarıysa olumsuz (ram'i zorluyor vs.).

Örneğin: Eskiden; bilgisayarı hızlandıracağını düşündüğüm Advanced Systemcare ve yayımcının diğer programları bilgisayarımı mahfetti, hatta formata kadar götürdü. Şimdi çok şükür 8.1 Embedded Pro kullanıyorum.:)

Bunlardan yola çıkarak internet hızlanıdrma programlarını indirmekle indirmemek arasında kaldım. Sizlerin de düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi almak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden sağolun:)

Peki, modemde olan bir sorun olabilir mi? Telefonu modemin üstüne koyunca 54 mpbs'ye kadar gösteriyor (tarife 16 megabit), yan oda da 1 mbps gösteriyor ve internette gezmek imkansız oluyor. Bu durum neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı