"Program" virüsü

Gokdenzi Ocak

Hectopat
Görev Uöneticisi başlangıç kısmında Program diye bir uygulama var. Virüs olduğuna eminim nasıl kaldıracağım virüs programları da görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Downloads - SurfRight Bu adresten Hitman Pro indirip, uygulamayı çalıştırın. Taratmadan önce options(settings) dan, lisans kısmına girip 30 günlük deneme sürümünü aktif edin.
Ardından tarama yapıp bulduklarını silin.

CCleaner yazılımını açın.
Araçlar --> Başlangıçta --> Windows kısmındaki bilinmeyen uygulamaları pasife al. Ardından sil.

Bende de aynısı var niye böyle?
Ben görev yöneticisinden Program yazan şeyi devre dışı ardında etkinlerştir yapınca o CCleaner arayüzünde aşağıdaki şey devre dışı ardından aktif oldu. McAfee Antivirus Plus kullamıyorum şüpheli bir şey de indirmedim o HitmanPro'da da tehtid bulunmadı diyor.

Son düzenleme:
Aynısını görev yöneticisine girdiğimde görmüştüm. Bu şey bazen herhangi bir programı kaldırınca oluşabiliyor. Dosyanın konumuna gidip virüs olup olmadığı anlaşılabilir. Eğer virüs ise CCleaner aracılığıyla bunu kaldırabilirsin yani pasif edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…